اثر خشک کردن کنترلی خاک در هنگام پرشدن دانه های گندم درتکامل دانه ها وتاثیر آن در کیفیت نان

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 693

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

RCFBIO01_003

تاریخ نمایه سازی: 26 تیر 1390

Abstract:

استفاده سنگین و زیاد از کود شیمیاییN دوره ی تکامل را در گندم به تعویق می اندازه و باعث کندی پرشدن دانه ودر نتیجه داشتن یک خرمن با شاخص پایین می شود. این تحقیق برسی می کند که آیا دوره ی تکامل به وسیله خشک کردن کنترلی خاک مرحله ی اخیر پرشدن دانه ها، پیشرفت خواهد کرد یا نه و آیا این پیشرفت ها می تواند سبب تحریک بهترC ذخیره شده در دانه شود. خشک کردن کنترلی خاک 9 روز بعد از شکوفه دادن تا دوره ی بلوغ تحمیل شده است. پتانسیل آبی برگ و قدرت رسانی برای عملیات های خشک کنندگی خاک در طی روز در پایین ترین حد بوده است اما به صورت کامل هر روز صبح زود احیا می شود. نرخ فتوسنتز و حجم کلروفیل و برگ های پرچمی در عملیات های خشک کردن خاک سریع تر از حالت سیرابی، کاهش می یابد که نشان دهنده این است که خشک کردن خاک دوره ی تکامل را پیشرفت می دهد کربوهیدرات بی قاعده و بدون ساختار در ساقه و پوشش در زمان بلوغ به شدت کاهش می یابد وC ثابت از برگ های پرچمی به دانه، و شاخص محصول نهایی بطور قابل ملاحظه ای بوسیله ی خشک کردن خاک افزایش می یابد. خشک کردن زمین بازده دانه ها را درHN بصورت کامل افزایش داده است نتیجه می گیریم که دوره ی پیری(تکامل) بوسیله ی خشک کردن خاک بطور کنترل شده و آن هم در هنگام پر شدن دانه ها تحریک می شوند(ترغیب می شوند) که میتواند تحریکات مجدد یکسان سازی را در دانه ها ترقی دهد پرشدن دانه ها را تسریع کند و بازده را در این موارد که دوره ی پیری به طرز نامطلوبی به وسیله ی استفاده ی زیاد از نیتروژن به تاخیر افتاده است افزایش دهد.

Authors

هومن شیروانی

کرمانشاه.خیابان خیام کوی آبان پلاک ۱۳

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • حسینعلی ستوده.1388، نان، نشریه افق طلایی سلامت، معاونت بهداشتی دانشگاه ...
  • -Austin, R.B ..C.L.Morgan, M.A.Ford, and RD. Blickwell. 1980. Contributions to ...
  • -Doss, B .D. , R.W.Pearson and H.T. Rogers. 1974.Effect of ...
  • -Jones , M.M.and H.M. Rawson.1979 Influence of rate of development ...
  • -Wardlaw, I.F.1967.The effect of water stress _ translocation in relation ...
  • نمایش کامل مراجع