سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آمایش و بازفراوری سوخت هسته ای، سطوح مواد رادیواکتیوی ،روشها و محل دفع آن

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,479

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CEE05_069

Index date: 24 August 2011

آمایش و بازفراوری سوخت هسته ای، سطوح مواد رادیواکتیوی ،روشها و محل دفع آن abstract

برخلاف عقیده عموم حجم مواد پرتوزای منتشر شده توسط یک نیروگاه زغال سنگی از یک نیروگاه هسته‌ای بیشتر است. زمانی که مواد پرتوزا به عنوان پسماند معرفی می شوند قابل بازیافت اند . مواد آلاینده موجود در پسماندهای هسته ای مربوط به نوع فعالیت های مراکز است ودر بخش صنعتی، پسماندها حاوی موادی چون سزیم، کبالت، و ایریدیم هستند. این مواد، مواد رادیواکتیو است که دارای نیمه عمرهای متفاوتی هستند. و باید از چرخه خارج شوند. زباله‌های تولید شده بر اثر همجوشی هسته‌ای با انبار شدن پس از صد سال دوباره قابل استفاده هستند، در مقابل زباله‌های تولیدی از شکافت هسته‌ای تا ۱۰۰۰۰سال می‌توانند آثار رادیواکتیوی داشته باشند. فعالیت یک نیروگاه هسته‌ای هزار مگاواتی در سال ‪ ۲۷‬تن سوخت مستعمل باقی می‌گذارد که به شدت رادیواکتیو است و گرمای بسیار زیادی تولید می‌کند.بخش اعظم این سوخت استفاده شده، باز فراوری می‌شود بطوری که ‪۹۷‬ درصد از ‪ ۲۷‬تن سوخت اولیه بازیابی می‌گردد. ‪ ۳‬درصد باقیمانده (حدود ‪۷۰۰‬ کیلوگرم) زباله رادیواکتیو سطح بالا است که بالقوه خطرناک بوده و لازم است برای مدت زمان طولانی از محیط زیست مجزا نگهداری شود. اما این مقدار کم را به آسانی می‌توان کنترل کرد.

آمایش و بازفراوری سوخت هسته ای، سطوح مواد رادیواکتیوی ،روشها و محل دفع آن Keywords:

آمایش و بازفراوری سوخت هسته ای، سطوح مواد رادیواکتیوی ،روشها و محل دفع آن authors

عاطفه حاجیان

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Radioactive waste management at nuclear power plants, An overview of ...
NUCLEAR WASTE Absence of Key Management Reforms on Hanford's Cleanup ...
NUCLEAR WASTE DOE's Advanced Mixed Waste Treatment Project- Uncertainties May ...
CRS Report for congress , Civilian Nuclear Waste Disposal, Mark ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آمایش و بازفراوری سوخت هسته ای، سطوح مواد رادیواکتیوی ،روشها و محل دفع آن" توسط عاطفه حاجیان، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی مهندسی محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سوخت، اورانیوم، بازیافت,پلوتونیوم ,نیروگاه هسته ای هستند. این مقاله در تاریخ 2 شهریور 1390 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4479 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برخلاف عقیده عموم حجم مواد پرتوزای منتشر شده توسط یک نیروگاه زغال سنگی از یک نیروگاه هسته‌ای بیشتر است. زمانی که مواد پرتوزا به عنوان پسماند معرفی می شوند قابل بازیافت اند . مواد آلاینده موجود در پسماندهای هسته ای مربوط به نوع فعالیت های مراکز است ودر بخش صنعتی، پسماندها حاوی موادی چون سزیم، کبالت، و ایریدیم هستند. این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله آمایش و بازفراوری سوخت هسته ای، سطوح مواد رادیواکتیوی ،روشها و محل دفع آن با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.