بررسی تأثیر خاکورزی و مدیریت بقایای گیاهی جو بر عملکرد ذرت علوفهای

Publish Year: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 838

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIDEA05_329

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1390

Abstract:

هدف از انجام این مطالعه، بررسی تأثیر خاکورزی و مدیریت بقایای گیاهی جو بر عملکرد ذرت علوفهای بود. این تحقیق در مزرعه شخصی در گرمسار انجام گرفت. تیمارها در طرحی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با 7 تیمار و در 3 تکرار قرار گرفتند و ای ن تیمارها شامل 1- آتشزدن کاه و کلش باقیمانده، شخم، دیسک و فاروئر. 2- جمعآوری، انتقال کاه و کلش به بیرون از زمین و شخم،دیسک و فاروئر. 3- شخم، دیسک و فاروئر. 4- ساقه خردکن، شخم، دیسک و فاروئر. 5- ساقه خردکن، شخم، دیسک، 50 کیلو گرم در هکتار اوره و فاروئر. 6-ساقه خردکن، شخم، دیسک، 100 کیلو گرم در هکتار اوره و فاروئر. 7- ساقه خردکن، شخم، دیسک، 50 کیلوگرم در هکتار اوره و 10 تن در هکتار کود دامی و فاروئر بود. نتایج نشان داد که تیمارها بر صفات نیتروژن برگ، عملکرد سا قه،عملکرد برگ، عملکرد بلال و عملکرد کل ذرت تأثیر معنیداری داشت. بالاترین مقدار عملکرد کل ذرت معادل 65 / 47 تن در هکتار از تیمار هفت حاصل شد. بنابراین بهترین روش تهیه بستر کاشت برای کسب بالاترین عملکرد ذرت در هکتار استفاده از ساقه خرد - کن، شخم، دیسک، 50 کیلوگرم در هکتار اوره و 10 تن در هکتار کود دامی و فاروئر بود

Authors

الهام مرتضی

دانشجوی دکتری، گروه زراعت و اصلاح نباتات، پردیس ابوریحان، دانشگاه تهران

علی جورابلو

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت

حسین علی آبادی فراهانی

مربی، گروه زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس

فرشاد قوشچی

استادیار، گروه زراعت، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :