Year: 1400
COI: ECICONFE06_055
Language: PersianView: 257
This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در سالهای اخیر شاهد رشد روزافزون فناوری و بالاخص فناوریهای مبتنی بر گوشیهای تلفن همراه به کمک اینترنت میباشیم. از جمله این فناوریها اینترنت اشیا میباشد که با ظهور خود سبب تحولی عظیم در ابعاد زندگی بشر شده است. با استفاده از این فناوری امکان استفاده و کنترل همه اشیا به کمک اینترنت و گوشی تلفن همراه از راه دور ممکن میشود. استفاده از این فناوری امور روزمره و کاری را آسان کرده و سبب صرفه جویی در وقت و هزینه میشود. از طرفی داده های ناشی از استفاده از IOT رو به افزایش است که باید فضایی مناسب و نامحدود برای ذخیره آن اتخاذ شود. چراکه هاردهای کامپیوتری قادر به ذخیره این حجم از داده ها نمی باشند. بدینمنظور در این مقاله فضای ابری معرفی و چالشهای پیش روی آن نیز مورد بررسی قرار میگیرد. در این میان حفظ حریم خصوصی کاربر، مانند داده های شخصی کاربر مساله بسیار مهمی است که باید مورد توجه ویژه شرکت های سازنده IOT قرار بگیرد. چراکه اینترنت اشیا در معرض تهدیدات و حملات مختلفی از جمله میباشد. در این پژوهش به استفاده از فناوری نوظهور بلاکچین در اینترنت اشیا اشاره شده مزایا و معایب استفاده از آن نیز مورد بررسی قرار میگیرد. تهدیدات سخت افزاری، نرمافزاری و فضای ذخیره سازی مورد استفاده نیز تجزیه و تحلیل و راه های نفوذ هکردها شناسایی و مورد بررسی قرار میگیرد. معماری، احراز هویت، مجوز، استراق سمع، حملات MitM، زیرساخت و SDN نیز به تفصیل بررسی و توضیح داده میشود. ما در این مقاله سعی کردیم مقالات متعدد در این خصوص را جمع آوری و دستهبندی کرده و موارد کاربردی اینترنت اشیا را به تفصیل توضیح دهیم. در این مقاله سطح کاربردی IOT بررسی و شبکه هوشمند، شهر هوشمند، سیستمهای مراقبت بهداشتی و پروتکل های حمل و نقل هوشمند نیز معرفی میشود.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ECICONFE06_055. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/1433776/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:محمداسماعیل، صدیقه و فتاح زاده، هانیه،1400،بررسی امنیت اینترنت اشیا،Sixth International Conference on Electrical Engineering, Computer Science and Information Technology،Hamadan،https://civilica.com/doc/1433776
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
Type of center: Azad University
Paper count: 37,210
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
New Papers
- بررسی رابطه روش تدریس مادام العمر و نقش آن در سرمایه اجتماعی دانش آموزان دوره متوسطه در درس ادبیات فارسی
- نقش زبان فارسی برآموزش مهارت های زندگی در سلامت روان دانش آموزان دبیرستان های شهرستان دلفان
- بررسی اثر بخشی اختلالات مرزی ، پارانویا و وسواس فکری عملی نوجوانان در سه خانواده استبدادی ، قانون مدار و سهل گیر
- بررسی میزان مسئولیت پذیری و جامعه پذیری با سرمایه روانشناختی در حیطه خانواده و جامعه بین دانش آموزان دخترو پسر مدارس دولتی و غیر دولتی
- بررسی عوامل موثر بر کارآمدی ، ناکارآمدی معلم در فضای مجازی مطالعه موردی معلمان شهرستان دلفان
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- طراحی و استقرار ساز و کار لازم برای انتخاب تجهیزات و ارزیابی مشخصات فنی آن ها با هدف کاهش تلفات انرژی الکتریکی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- تدوین روش استخراج هزینه راه اندازی انواع واحدهای نیروگاهی و ارائه شرایط و محدودیت های فنی جبران سازی وسیع توان راکتیو در عملکرد ژنراتورهای نیروگاهی
- سازه ها و تجهیزات صنعت برق (تولید، انتقال و توزیع)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.