سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی استفاده از بیوراکتور دفن پایدار جهت اصلاح اماکن دفن موجود در شهرهای ایران بمنظور بازیافت مواد،انرژی و کود

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,432

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCWM05_076

Index date: 8 June 2012

امکان سنجی استفاده از بیوراکتور دفن پایدار جهت اصلاح اماکن دفن موجود در شهرهای ایران بمنظور بازیافت مواد،انرژی و کود abstract

دفع غیر بهداشتی مواد زائد جامد شهری ، صنعتی و بیمارستانی یکی از معضلات ز یست مح یطی کشور محسوب میشود .در کشور ما تنها 8 درصد پسماندهای شهری بازیافت ،کمپوست و استفاده مجدد میشوند در حالیکه 92 درصد مواد زائد دفن میشوند که از این روش مدیریتی مواد زائد جامد، حدود 25 درصد دفن اصولی و تقریبا بهداشتی است و مابقی بشکل دفن غیربهداشتی و تلنبار می باشند. بنابراین لزوم بهینه سازی برخی از مراکز دفن غیر بهداشتی کشور و رساندن سطح فعلی آن به سطح قابل قبول بین المللی از یک سو و جامع پوشی به اهداف حفظ سلامت عموم و محیط زیست از سوی دیگر از طریق استفاده از بیو راکتور دفن پایدار ایجاد می گردد. امروزه دفن بهداشتی پسماندها با توجه به بالا رفتن سطح استانداردهای زیست محیطی و بهداشتی به فرایندی مطلوب بنام بیوراکتور دفن پایدار مبدل گردیده که در روند طراحی آن کلیه ملاحضات فنی ،اقتصادی ، اجتمایی ، زیست محیطی و بهداشتی بگونه مطلوب ملحوظ گردیده است. از مزایای بیوراکتور دفن پایدار ، کنترل استحصال گازهای حاصل از مراکز دفن (LFG ) و جلوگیری از انتشار گاز های گلخانه ای به اتمسفر ، امکان استحصال انرژی جهت مصارف خانگی ، صنعتی ( دیگهایبخار و میکرو توربین ها) و سوخت اتومبیل ، بالابردن سرعت تجزیه بیولوژیکی در بیوراکتور دفن و تصفیه شیرابه در جا ، امکان استفاده مجدداز فضا جهت دفن مجدد پسماندها، امکان استفاده از زائدات دفن شده بعنوان کود پس از پایان فرایند تثبیت ،بازیافت و استفاده مجدد از اجزاء قابل بازیافت پسماندها ( بازیافت در مقصد ) و در نهایت بهبود شاخص های زیست محیطی و بهداشتی و کاهش اثرات نامطلوب زیست محیطی می باشد. هدف از ارائه این مقاله بررسی ترکیب مواد زائد جامد در کشور ما در مقایسه با سایر کشورهای جهان و سهم دفن بهداشتی و غیر بهداشتی در مدیریت مواد زائد جامد کشور و معرفی بیوراکتور دفن پایدار و اصول طراحی آن در ساماندهی و مدیریت صحیح مواد زائد شهری به همراه کنترل شیرابه و گازهای محل دفن ودرنهایت بازیافت مواد ، کمپوست و بیوگاز و استفاده مجدد از فضای دفن می باشد.

امکان سنجی استفاده از بیوراکتور دفن پایدار جهت اصلاح اماکن دفن موجود در شهرهای ایران بمنظور بازیافت مواد،انرژی و کود Keywords:

امکان سنجی استفاده از بیوراکتور دفن پایدار جهت اصلاح اماکن دفن موجود در شهرهای ایران بمنظور بازیافت مواد،انرژی و کود authors

افشین تکدستان

استادیار گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه جندی شاپور اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تکدستان افشین (1385) بررسی روشهای مختلف مدیریت شیرابه در محل ...
تکدستان افشین (1385) بررسی مکان یابی مناسب بیوراکتور مهندسی دفن ...
Am alundu, .B (2004).Design of landfill and integrated solid waste ...
Debra, .R and et all(1997). Land fill bioreactor design and ...
C hristensen, .R, and et all.(1992). Land filling of waste: ...
Iqbal.H and et all (2004). Textbook of solid waste management. ...
T chob anoglus, G(2005). Integrated solid waste mamagement, MC GRAW ...
_ beam nd et all(1995). Solid waste land fill engincering ...
Mc Enro(1993). Hydraulic of leachate collection and _ drainage - ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "امکان سنجی استفاده از بیوراکتور دفن پایدار جهت اصلاح اماکن دفن موجود در شهرهای ایران بمنظور بازیافت مواد،انرژی و کود" توسط افشین تکدستان، استادیار گروه مهندسی بهداشت محیط دانشگاه جندی شاپور اهواز نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی پنجمین همایش ملی مدیریت پسماند پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پسماند ، بیوراکتور دفن پایدار، استحصال انرژی ، کمپوست ، بازیافتمواد هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1432 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دفع غیر بهداشتی مواد زائد جامد شهری ، صنعتی و بیمارستانی یکی از معضلات ز یست مح یطی کشور محسوب میشود .در کشور ما تنها 8 درصد پسماندهای شهری بازیافت ،کمپوست و استفاده مجدد میشوند در حالیکه 92 درصد مواد زائد دفن میشوند که از این روش مدیریتی مواد زائد جامد، حدود 25 درصد دفن اصولی و تقریبا بهداشتی است ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی استفاده از بیوراکتور دفن پایدار جهت اصلاح اماکن دفن موجود در شهرهای ایران بمنظور بازیافت مواد،انرژی و کود با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.