تحلیل موانع اجرایی طرح توسعه مشارکتی فناوری (PTD) در نظام تحقیقات کشاورزی ایران از دیدگاه اجراکنندگان (مطالعه موردی شهرستان الشتر استان لرستان)

Publish Year: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,285

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MAST01_343

تاریخ نمایه سازی: 19 خرداد 1391

Abstract:

هدف از این تحقیق تحلیل موانع اجرایی طرح توسعه مشارکتی فناوری (PTD) از دیدگاه کارشناسان اجراکننده این طرح در شهرستان الشتر استان لرستان می باشد. طرح تحقیقاتی توسعه مشارکتی فناوری یکی از زیر بخش های طرح غلبه بر مقاومت معیشتی در حوزه های بالادست رودخانه کرخه (CP) بود که با همکاری کارشناسان مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی شهرستان خرم آباد و شهرستان الشتر در همکاری با کارشناسان بین المللی مرکز تحقیقات مناطق خشک و نیمه خشک جهان (ICARDA) به اجرا در آمد. تحقیق حاضر به روش پیمایشی انجام شد، جامعه آماری این تحقیق شامل 41 نفر از کارشناسان اجراکننده این طرح بود که از طریق سرشماری انتخاب شدند و در نهایت 35 پرسشنامه جمع آوری شد. داده ها با استفاده از پرسشنامه به عنوان ابزار تحقیق جمع آوری گردید که روائی ظاهر و محتوای آن توسط جمعی از اساتید دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران و تربیت مدرس بررسی شد و پایایی آن 94/0 به دست آمد. نتایج و یافته ها نشان دادند که متغیر ها در بخش اجراکنندگان شامل: شش عامل ساختاری، آموزشی- فنی، ضعف نظام ارزشیابی، انگیزشی، نگرشی و عدم دسترسی یکسان به فرصت های آموزشی می باشند که در مجموع 99/81 درصد واریانس کل را تبیین نمودند

Keywords:

انگیزشی , ضعف نظام ارزشیابی , طرح توسعه مشارکتی فناوری (PTD) , کارشناسان اجراکننده

Authors

مهشید بهادری

دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس

محمد چیذری

استاد گروه ترویج و آموزش کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

خلیل کلانتری

دانشیار دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • کلانتری، خ. (1386). گزارش طرح ترویجی تسریع انتقال یافته‌ها. ...
  • کمالی، م. (1385). تحقیقات مشارکتی:رهیافت‌ها، تجربیات و پیشنهادات. فصلنامه روستا ...
  • مایندرتسما، جی. دو، (1376). تعیین اولویت‌های پژوهشی. (ترجمه‌ی عبدالرسول مرتضوی، ...
  • Conroy, C., Thakur , Y and Vadher. , M.(2002).The efficacy ...
  • نمایش کامل مراجع