سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن

Publish Year: 1390
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 8,876

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI20_818

Index date: 16 June 2012

کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن abstract

قارچها دارای ارزش تغذیه ای فوق العاده ای هستند و اهمیت زیادی برای گیاه خواران دارند قارچهای خوراکی منابع بسیار خوبی از پروتئین ها هستند ودارای محتوای کم چربی بوده و بدون کلسترول می باشند از آنها به راحتی قابل کشت هستند و بصورت تازه یا فراوری شده مصرف می شوند مخمرها و قارچهای رشته ای تعداد زیادی از آنزیم ها را که برای رشد مهم می باشند همراه با دیگر متابولیت ها ی ثانویه ترشح می کنند بسیاری از این آنزیم های هیدرولیتیکی که درطبیعت وجود ارند درحال حاضر درصنایع غذایی مختلف برای پردازش مواد غذایی به کارگرفته می شوند و همچنین درپاکیزه سازی و بالا بردن کیفیت علوفه نیز مورد استفاده قرا رمی گیرند قارچ رشته ای خوراکی این آنزیم های مفید را تولید می کند و آنها را به غذا نیز اضافه می کند و این یک مزیت دیگر برای استفاده از آنها در مواد غذایی و تغذیه از آنها می باشد دراین مقاله جنبه های مختلف استفاده از قارچهای خوراکی به خصوص کلیپیتوس ترمیتومایسس از جمله استفاده از آنها برای تولید انواع گسترده ای از آنزیم های هیدرولیتیک درآزمایشگاه و نیز استفاده ازقارچها برای تولید مواد رنگی مورد بحث قرارمیگیرد.

کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن Keywords:

آنزیم های قارچی - غذاهای فرآوری شده - تخمیر - قارچ

کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن authors

فاطمه دریابک

کارشناس علوم و صنایع غذایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Beauchemin, K. A., & Rode, L. M (1996). Use of ...
Beauchemin, K. A., Yang, W. Z, & Rode, L. M. ...
Soccol, C. R., Dalla Santa, H. S., Rubel, R., Vitola, ...
Chu, K. K., Ho, S. S., & Chow, A. H. ...
Chiu, S. W, Ching, M. L., Fong, K. L, & ...
Cheung, L. M., Cheung, P. C. K., & Ooi, V. ...
Cheung, C. K. P. (1996). The hypoch olesterolemic effect of ...
Carlile, M. J., Watkinson, S. C., & Gooday, G. W. ...
Feng, X. M., Larsen, T. O., & Schnirer, J (2007). ...
Singh, S., Wakeling, L.. & Gamlath, S. (2007). Retention of ...
Freitas, C., & Malcata, F. . (2000). Microbiology and biochemistry ...
Gupta, R., Rathi, P., & Bradoo, S. (2003). Lipase mediated ...
Hsu, C. I., Hsu, H. C., Kao, C. L., Lin, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن" توسط فاطمه دریابک، کارشناس علوم و صنایع غذایی؛ رضا عسکری؛ محمد شهید مدنی نوشته شده و در سال 1390 پس از تایید کمیته علمی بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آنزیم های قارچی - غذاهای فرآوری شده - تخمیر - قارچ هستند. این مقاله در تاریخ 27 خرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 8876 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که قارچها دارای ارزش تغذیه ای فوق العاده ای هستند و اهمیت زیادی برای گیاه خواران دارند قارچهای خوراکی منابع بسیار خوبی از پروتئین ها هستند ودارای محتوای کم چربی بوده و بدون کلسترول می باشند از آنها به راحتی قابل کشت هستند و بصورت تازه یا فراوری شده مصرف می شوند مخمرها و قارچهای رشته ای تعداد زیادی از آنزیم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد بیوتکنولوژی قارچی در مواد غذایی و فرآوری آن با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.