سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طبقه بندی ریتمهای بطنی و فوق بطنی با کمک خواص حوزه فرکانس بازه RR سیگنال ECG

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,562

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISME20_678

Index date: 8 July 2012

طبقه بندی ریتمهای بطنی و فوق بطنی با کمک خواص حوزه فرکانس بازه RR سیگنال ECG abstract

دراین تحقیق با استفاده از خواص حوزه فرکانس ضربان قلب روشی ارایه شده است که قادربه جداسازی ضربه های طبیعی فوق بطنی و بطنی از یکدیگر میب اشد در روش پیشنهادشده بعد از استخراج داده های هولتر ابتدا آشکارسازی موج R و نقاط ابتدا و انتهای کمپلکس QRS انجام می شود سپس تبدیل فوریه کسینوسی کلیه فواصل RR محاسبه می شود ویژگی اول از ضرب طول قوس منحنی فرکانسی و مساحت بین پوش ماکزیمم و مینیمم این منحنی حاصل میشود ویژگی دوم تفاضل فواصل RR می باشد و این دو یک فضای ویژگی دو بعدی می سازند سپس این فضای ویژگی با استفاده ازتکنیک آنالیز هیستوگرام بهینه مورد تحلیل قرارمیگیرد و حد آستانه های جداسازی ضربه های طبیعی و زودرس بدست می آید درقدم بعدی از تبدیل فوریه کمپلکس QRS ضربه های زودرس استخراج شده از مرحله قبل فضای ویژگی یک بعدی جدیدی حاصل می شود که از باز هم از ضرب طول قوس منحنی تبدیل فرکانسی کمپلکس درمساحت بین پوش ماکزیمم و مینیمم این منحنی بدست می آید و با آستانه گذاری این فضای ویژگی یک بعدی ضربه های زودرس به دو دسته ضربه هیا زودرس فوق بطنی و بطنی تفکیک میش وند

طبقه بندی ریتمهای بطنی و فوق بطنی با کمک خواص حوزه فرکانس بازه RR سیگنال ECG Keywords:

ضربان زودرس فوق بطنی - ضربان زودرس بطنی - تبدیل فوریه کسینوسی

طبقه بندی ریتمهای بطنی و فوق بطنی با کمک خواص حوزه فرکانس بازه RR سیگنال ECG authors

علی غفاری

استاددانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

ساناز غنی پور

دانشجوی کارشناسی ارشد

مریم طهماسبی

پزشک بیمارستان شهیدهاشمی نژاد تهران

محمد آقایی

فارغ التحصیل کارشناسی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Mathematics with Applications 55 (2008) 680-690). [1 1]شاهانی، امیررضا، _ ...
Wagner G S 2001 Marriotts Practical ...
Widrow B and Stearns S D 1985 Adaptive Signal Processing ...
I. Christov, I. Jekova G. Bortolan, 2005, "Premature ventricular contraction ...
I. Christov, G. Bortolan, 2004, "Ranking of pattern recognition parameters ...
Maglaveras N, Stamkopoulos T, Diamantaras K, Pappas C and Strintzis ...
S. N. Yu, Y. H. Chen., 2009, "Noi se-tolerant el ...
M. G. Tsipouras, D. I. Fotiadis, D. Sideris, "'An arrhythmia ...
P. de Chazal, R. B. Reilly, " A P atient-Adapting ...
Chia-Hung Lin, _ Frequenc y-domain features for ECG beat discrimination ...
R. O. Duda, P. E. Hart, D. G. Stork, :Pattern ...
A. Ghaffari, M. R. Homaeinezhad , M. Akraminia, M. Atarod, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طبقه بندی ریتمهای بطنی و فوق بطنی با کمک خواص حوزه فرکانس بازه RR سیگنال ECG" توسط علی غفاری، استاددانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی؛ ساناز غنی پور، دانشجوی کارشناسی ارشد؛ مریم طهماسبی، پزشک بیمارستان شهیدهاشمی نژاد تهران؛ محمد آقایی، فارغ التحصیل کارشناسی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی بیستمین کنفرانس سالانه مهندسی مکانیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ضربان زودرس فوق بطنی - ضربان زودرس بطنی - تبدیل فوریه کسینوسی هستند. این مقاله در تاریخ 18 تیر 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1562 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دراین تحقیق با استفاده از خواص حوزه فرکانس ضربان قلب روشی ارایه شده است که قادربه جداسازی ضربه های طبیعی فوق بطنی و بطنی از یکدیگر میب اشد در روش پیشنهادشده بعد از استخراج داده های هولتر ابتدا آشکارسازی موج R و نقاط ابتدا و انتهای کمپلکس QRS انجام می شود سپس تبدیل فوریه کسینوسی کلیه فواصل RR محاسبه می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طبقه بندی ریتمهای بطنی و فوق بطنی با کمک خواص حوزه فرکانس بازه RR سیگنال ECG با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.