سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تخریب رسوبات آسفالتین به روش تجزیه زیستی با استفاده ازمیکروارگانیسمهای جداسازی شده

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,101

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOGPP01_022

Index date: 12 August 2012

تخریب رسوبات آسفالتین به روش تجزیه زیستی با استفاده ازمیکروارگانیسمهای جداسازی شده abstract

یکی از مهمترین مشکلات موجود در صنعت نفت رسوب ترکیبات سنگین نفت خام مثل آسفالتین میباشد. رسوب این ترکیبات باعث بروز مشکلاتی از قبیل بلوکه شدن خطوط لوله استخراج و انتقال نفت خام و آلودگی اکوسیستم می شود. در این مطالعه از روش تجزیه زیستی(Biodegradation برای از بین بردن رسوب آسفالتین استفاده شده است. بدین صورت که میکروارگانیسمهایی که دارای قابلیت بالا برای تخریب زیستی هستند با استفاده از یک سری روشهای آزمایشگاهی از نمونه های جمعآوری شده از میدان نفتی مارون جداسازی شده و میزان تخریب آسفالتین با استفاده از روش اسپکتوفتومتری مادون قرمزانتقال فوریهFTIR) و آنالیزور کربن – هیدروژن – نیتروژن CHN) تجزیه تحلیل شده است. در ادامه تأثیر محیط کشت مایع،PH و اکسیژندهی بر روی تخریب زیستی مورد بررسی قرار گرفت. در نهایت بیستوپنج گونه میکروارگانیسم از نفت و خاک آلوده میدان نفتی درود در جنوب ایران جدا سازی شده است که قابلیت استفاده از آسفالتین به عنوان منبع کربن و انرژی را دارد. میکروارگانیسم های جدا شده، در فرم خالص و مختلط ، به مدت دوازده روز در دمای سی درجه سانتی گراد در محیطی که شامل آسفالتین است کشت شده اند. سه میکروارگانیسم از بین میکروارگانیسم های جدا شده رشد بیشتری نسبت به بقیه در آسفالتین دارند. میکروارگانیسمهای جدا شده در این پژوهش نشان دادند که توانایی خوبی برای رشد در نفت دارد.

تخریب رسوبات آسفالتین به روش تجزیه زیستی با استفاده ازمیکروارگانیسمهای جداسازی شده Keywords:

رسوب آسفالتین - تخریب زیستی - جداسازی میکروارگانیسمها - باکتری

تخریب رسوبات آسفالتین به روش تجزیه زیستی با استفاده ازمیکروارگانیسمهای جداسازی شده authors

عارف زمانی آبندانسری

دانشجو کارشناسی ارشد مخازن هیدروکربوری

سیداحمد عطائی

دانشیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

امیر صرافی

دانشیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مهین شفیعی

دانشیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Civan, F., (2007), "Reservoir Formation Damage", Gulf Publication, Burlington ...
Paitakhti oskouie, S.J. and Roostaazad R., (2004), "Asphaltene Degradation by ...
Okerentugba, P.O. and Ezeronye, O.U., (2003), "Petroleum degrading potentials of ...
A.Y. Zekri And O. Chaalal, (2005), "Effect of Temperature on ...
C. Uribe-Alvarez, M.Ayala, (2011), "First evidence of mineralization of petroleum ...
L.B. Salam, O.S. Obayori, O.S. Akashoro and G.O. Okogie, (2011), ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تخریب رسوبات آسفالتین به روش تجزیه زیستی با استفاده ازمیکروارگانیسمهای جداسازی شده" توسط عارف زمانی آبندانسری، دانشجو کارشناسی ارشد مخازن هیدروکربوری؛ سیداحمد عطائی، دانشیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ امیر صرافی، دانشیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ مهین شفیعی، دانشیار، گروه مهندسی شیمی، دانشگاه شهید باهنر کرمان نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی نفت، گاز، پتروشیمی و نیروگاهی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله رسوب آسفالتین - تخریب زیستی - جداسازی میکروارگانیسمها - باکتری هستند. این مقاله در تاریخ 22 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2101 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین مشکلات موجود در صنعت نفت رسوب ترکیبات سنگین نفت خام مثل آسفالتین میباشد. رسوب این ترکیبات باعث بروز مشکلاتی از قبیل بلوکه شدن خطوط لوله استخراج و انتقال نفت خام و آلودگی اکوسیستم می شود. در این مطالعه از روش تجزیه زیستی(Biodegradation برای از بین بردن رسوب آسفالتین استفاده شده است. بدین صورت که میکروارگانیسمهایی که دارای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تخریب رسوبات آسفالتین به روش تجزیه زیستی با استفاده ازمیکروارگانیسمهای جداسازی شده با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.