سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات توسعه اکوتوریسم پایدار در مناطق بیابانی استان اصفهان

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,690

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DESERT01_034

Index date: 20 August 2012

بررسی اثرات توسعه اکوتوریسم پایدار در مناطق بیابانی استان اصفهان abstract

امروزه توریسم یکی از امید بخش ترین فعالیت هایی است که از آن به عنوان گذرگاه توسعه یاد می کنند. توسعه گردشگری، به ویژه درکشورهای کمتر توسعه یافته، عامل مؤثری در مقابله با فقر است و موجب افزایش درآمد قشرهای مختلف، کاهش بیکاری و رونق اقتصادی و در نتیجه بهبود کیفیت زندگی مردم و افزایش رفاه اجتماعی می شود. بررسی ها نشان می دهد که ارزهای بدست آمده از فعالیت گردشگری، در تنظیم تراز پرداخت های بسیاری از کشورها، به ویژه کشورهای کمتر توسعه یافته که معمولا وابسته به یک محصول اند، موثر واقع شده است. با وجود مزایای فراوانی که می توان برای توریسم قائل شد، اگر برنامه ریزی صحیحی در این زمینه انجام نشود، توسعه توریسم تاثیرات منفی زیست محیطی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی را به وجود خواهد آورد و در این صورت توریسم نه به عنوان فعالیتی پرسود و پرمنفعت، بلکه به عنوان فعالیت زیان آور و نامطلوب مطرح خواهد شد. در برنامه ریزی و توسعه توریسم باید توجه زیادی به جنبه پایداری توریسم مبذول گردد. بنابراین، توسعه اکوتوریسم در یک چارچوب برنامه ریزی شده مدون ومعقول که تضمین کننده مشارکت جوامع میزبان و حفظ منابعی باشد که اکوتوریسم به آنها وابسته است، کاملاً ضروری است. در این مقاله سعی شده است که به بررسی اثرات توسعه اکوتوریسم در مناطقی که از جنبه اکوتوریسمی از حساسیت خاصی در همه ابعاد اکولوژیک، اقتصادی و فرهنگی برخوردار است، پرداخته شود.

بررسی اثرات توسعه اکوتوریسم پایدار در مناطق بیابانی استان اصفهان Keywords:

بررسی اثرات توسعه اکوتوریسم پایدار در مناطق بیابانی استان اصفهان authors

اعظم جلالپور

دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی، دانشگاه محقق اردبیلی

برومند صلاحی

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای طبیعی- دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اپلروود، مگان، ترجمه قدیمی، نگار؛ 1386، اکوتوریسم اصول، تربیات و ...
اکبرپور سراسکانرود، محمد و نوربخش، فاطمه؛ 1389، نقش اکوتوریسم در ...
امانی، منوچهر؛ 1387، اکوتوریسم، گردشگری پاک، فصلنامه طبیعت گردی، شماره ...
جهانیان، منوچهر و زندی، ابتهال؛ 1389، بررسی پتانسیل های اکوتوریسم ...
رخشانی نسب، حمید رضا و ضرابی، اصغر؛ 1388، چالش ها ...
- رضوانی، علی اصغر؛ 1380، اکوتورییم و نقش آن در ...
زاهدی، شمس السادات؛ 1385، مبانی توریسم و اکوتوریسم پایدار، انتشارات ...
صفری، حسین؛ 1389، امکان سنجی احداث پارک جنگلی در منطقه ...
ظهوریان، م و امیری، الف؛ 1384، اکوتوریسم و توسعه پایدار، ...
عبدالهی، عیوض؛ بی تا، اکوتوریسم سازگار با حفاظت از محیط ...
عظیمی، ناصر علی و حاجی پور، عبدالحمید؛ 1387، برنامه یزی ...
کرمی، ناصر؛ 1382، امکان سنجی توسعه اکوتوریسم دریایی در جمهوری ...
کیارستمی، قاسم؛ 1383، توسعه اکوتوریسم پایدار برای جلوگیری از نابودی ...
هاشمی، نیلوفر؛ 1389، نقش اکوتوریسم در توسعه پایدار روستایی، فصلنامه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات توسعه اکوتوریسم پایدار در مناطق بیابانی استان اصفهان" توسط اعظم جلالپور، دانشجوی کارشناسی ارشد اقلیم شناسی، دانشگاه محقق اردبیلی؛ برومند صلاحی، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای طبیعی- دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی بیابان (علوم، فنون و توسعه پایدار) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکوتوریسم پایدار، برنامه ریزی، مناطق بیابانی، استان اصفهان هستند. این مقاله در تاریخ 30 مرداد 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1690 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه توریسم یکی از امید بخش ترین فعالیت هایی است که از آن به عنوان گذرگاه توسعه یاد می کنند. توسعه گردشگری، به ویژه درکشورهای کمتر توسعه یافته، عامل مؤثری در مقابله با فقر است و موجب افزایش درآمد قشرهای مختلف، کاهش بیکاری و رونق اقتصادی و در نتیجه بهبود کیفیت زندگی مردم و افزایش رفاه اجتماعی می شود. بررسی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات توسعه اکوتوریسم پایدار در مناطق بیابانی استان اصفهان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.