سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی عملکرد تیغه زیر شکن کج ساق پاراپلو در مقایسه با یک تیغه مرسوم

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,156

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM07_258

Index date: 27 January 2013

ارزیابی عملکرد تیغه زیر شکن کج ساق پاراپلو در مقایسه با یک تیغه مرسوم abstract

تراکم خاک یکی از بزرگترین مشکلات کشاورزان در سراسر دنیا است. تراکم خاک موجب کاهش رشد ریشه و کاهش عملکرد محصول می شود یکی از روشهای متداول از بین بردن تراکم استفاده از زیرشکنها می باشد. استفاده از زیر شکنهای مرسوم با تغیه های معمولی نیروی کششی زیاد و بازده انرژی کمی دارد. استافده از زیر شکنها می باشد. استفاده از زیر شکنهای مرسوم با تیغه های معمولی نیروی کششی زیاد و بازده انرژی کمی دارد. استفاده از زیر شکن با تیغه های کج ساق علاوه بر کاهش نیروی کششی راندمان انرژی را نیز افزایش می دهد. در این تحقیق عملکرد تیغه ی کج ساق و پارپاو با یک تیغه معمول مقایسه گردید. بدین منظور آزمایشات در جعبه برش خاک در قالب طرح فاکتوریل بر پایه ی طرح کاملا تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. فاکتورهای مورد بررسی عمق و سرعت پشروی بودند. عمق در 5 سطح 5 و 7/5 و 10 و 12/5 و 15 cm و سرعت در 5 سطح 2/5 و 5 و 7/5 و 10 و 12/5 cm/s بر روی تیغه پارپلو، کج ساق و معمولی بررسی شد. نتایج نشان داد در تمام تیغه ها با افزایش عمق نیروی مقاوم کششی به صورت معنی دارای افزایش یفته در صورت که افزایش عمق تاثیر معنی داری بر نیروی مقاوم کششی مخصوص نداشت. تیغه کج ساق با 34/45 N و 0/43N/cm2 کمتری و تیغه معمولی با 62/1N و 1/04N/cm2 بیشتری نیروی مقاوم کششی و نیروی مقاوم کششی مخصوص را داشتن . در تمام تیغه ها با افزایش سرعت ، نیروی مقاوم کششی به صورت معنی داری افزایش یافته بود، اما د رتیغه کج ساق روند افزایشنیروی مقاوم کششی شیب کمتری نسبت به دو تیغه دیگر داشت.

ارزیابی عملکرد تیغه زیر شکن کج ساق پاراپلو در مقایسه با یک تیغه مرسوم Keywords:

ارزیابی عملکرد تیغه زیر شکن کج ساق پاراپلو در مقایسه با یک تیغه مرسوم authors

غلامحسین شاهقلی

استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی

سامان امیر عباس کیانی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه محقق

یوسف عباسپور گیلانده

استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
روستاپور، ا. ر. 1378. ساخت یک دستگاه گاوآهن کج ساق ...
دانشگاه شیراز، 14 الی 16 شهریور 1391 ...
دانشگاه شیراز، 14 الی 16 شهریور 1391 ...
Gueirf, J. 1994.Effect of compaction on soil strength parameters. In: ...
Harrison, H. P. 1988. Soil reacting forces for bentleg plow. ...
Harrison, H.P. 1990.Soil reacting forces for two-tapered bentleg plows. Trans. ...
Majidi, I.H., Raoufat, M.H. 1997. Power requirement of a bentleg ...
Mckeys, E., Maswaure, J. 1997. Effect of design parameters of ...
Onwualu, A.P., Watts, K.C. 1998. Draught and vertical forces obtained ...
Owen, G.T. 1989. Force- depth relationships in a p edogenetically ...
Pidgeon, JD. 1983. Paraplow - A new approach to soil ...
Spoor, G., Godwin, RJ. 1978. An experimental investigation into the ...
Wolf, D., Garner, T.H., Davis, J.W. 1981. Tillage mechanical energy ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی عملکرد تیغه زیر شکن کج ساق پاراپلو در مقایسه با یک تیغه مرسوم" توسط غلامحسین شاهقلی، استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی ؛ سامان امیر عباس کیانی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه محقق ؛ یوسف عباسپور گیلانده، استادیار گروه مهندسی مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تراکم خاک، زیرشکن، نیروی کشش، پاراپلو هستند. این مقاله در تاریخ 8 بهمن 1391 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1156 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تراکم خاک یکی از بزرگترین مشکلات کشاورزان در سراسر دنیا است. تراکم خاک موجب کاهش رشد ریشه و کاهش عملکرد محصول می شود یکی از روشهای متداول از بین بردن تراکم استفاده از زیرشکنها می باشد. استفاده از زیر شکنهای مرسوم با تغیه های معمولی نیروی کششی زیاد و بازده انرژی کمی دارد. استافده از زیر شکنها می باشد. استفاده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی عملکرد تیغه زیر شکن کج ساق پاراپلو در مقایسه با یک تیغه مرسوم با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.