سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی

Publish Year: 1402
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 299

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCEEM12_028

Index date: 21 November 2023

مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی abstract

در ساختارهایی مانند نیروگاه متمرکز پارس جنوبی که نیروگاه دارای مصرف کنندگانی انحصاری می باشد، کنترل مطلوب توربین در لحظه وقوع حالت جزیره به منظورعدم وقوع اختلال در تامین مورد نیاز مصرف کنندگان انحصاری، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا جدایی از شبکه می تواند موجب افزایش یا کاهش بیش از حد سرعت توربین ژنراتور و به تبع آن خارج شدن فرکانس تولیدی از رنج مجاز شود که در نتیجه ی آن عمل تولید توان متوقف خواهد شد. در این مقاله از مدل روئن برای توربین گازی استفاده شود و پس از اعمال رابطه ی گشتاور ژنراتور به مدل مذکور، دو سیستم کنترلی جهت مقابله با اغتشاش حاصل از وقوع حالت جزیره طراحی شده که عبارتند از کنترل کننده PID فازی و کنترل کننده PID فازی به همراه سیستم ریزش بار بر پایه شبکه عصبی بنابراین در این مقاله از ترکیب کنترل کننده ی PID فازی و سیستم ریزش بار جهت مقابله با اثر اغتشاش حاصل از جدایی بر روی فرکانس استفاده شده است. در انتها عملکرد این کنترل کننده ها در برابر اغاشاش های حاصل از وقوع حالت جزیره به ازای شرایط مختلف با یکدیگر و همچنین کنترل کنده PID زیگلر - نیکولز و کنترل کننده PID بهینه شده با الگوریتم تبرید شبیه سازی مقایسه شده که نشان دهنده عملکرد مطلوب کنترل کننده PID فازی به همراه سیستم ریزش بار بر پایه شبکه عصبی می باشد.

مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی Keywords:

مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی authors

مجید عباسی

کارشناسی ارشد برق الکترولیک دیجیتال، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشستان

مژده حیدریان اصل

استادیار عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشستان

مقاله فارسی "مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی" توسط مجید عباسی، کارشناسی ارشد برق الکترولیک دیجیتال، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشستان؛ مژده حیدریان اصل، استادیار عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دشستان نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنفرانس ملی مهندسی برق مجلسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توربین گازی، حالت جزیره، ریزش بار، کنترل فازی، شبکه عصبی هستند. این مقاله در تاریخ 30 آبان 1402 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 299 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در ساختارهایی مانند نیروگاه متمرکز پارس جنوبی که نیروگاه دارای مصرف کنندگانی انحصاری می باشد، کنترل مطلوب توربین در لحظه وقوع حالت جزیره به منظورعدم وقوع اختلال در تامین مورد نیاز مصرف کنندگان انحصاری، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زیرا جدایی از شبکه می تواند موجب افزایش یا کاهش بیش از حد سرعت توربین ژنراتور و به تبع آن ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقابله با اثرات جدا شدنی ناگهانی توربین گازی از شبکه سراسری، با استفاده از سیستم فازی ریزش بار بر پایه شبکه عصبی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.