بررسی بیوانفورماتیکی ساختار آنزیم تاکسادین سینتاز

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 777

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AGRIBIOTECH03_076

تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392

Abstract:

تاکسول دارویی با منشاء طبیعی است که بطور گسترده برای درمان سرطان هایی مانند سرطان سینه، ریه و پوست مورد استفاده قرار میگیرد. این ترکیب، که دارای ساختاری پیچیده است، ابتدا در گیاه سرخدار یافت شد. حدود 20 آنزیم در بیوسنتز تاکسول نقش دارند. آنزیم تاکسادین سینتاز یکی از آنزیم های کلیدی در این مسیر است که حلقوی شدن ژرانیل ژرانیل دیفسفات و درنتیجه تشکیل تاکسادین، اسکلت اصلی تاکسانها، را کاتالیز میکند. در این تحقیق توالی آمینواسیدی و ساختار سهبعدی آنزیم تاکسادین سینتاز با استفاده پایگاههای اطلاعاتی PDB ،NCBI و Pfam و نرمافزارهای ،PredictProtein Multalign و UCSF Chimera مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که این آنزیم از 864 اسید آمینه تشکیل شده و وزن مولکولی آن 79 کیلو دالتون است. بیشترین درصد اسیدهای آمینه را لوسین 9/9% و کمترین درصد را سیستئین ( 2%) تشکیل میدهد. ساختار ثانویه این آنزیم شامل 42/1% لوپ LOOP 3% رشته Strand و 54/9% مارپیچ Helix پیشبینی گردید. ساختار سه بعدی آن بصورت دو زنجیره A و B با دو دمین اصلی و نیز یک موتیف مسئول اتصال کوفاکتور +2 Mg پیش بینی گردید. همچنین مشخص شد که اسیدهای آمینه شماره 756 تا 767 در جایگاه کاتالیتیکی آنزیم نقش دارند. این نتایج بیانگر شباهت ساختاری و عملکردی تاکسادین سینتاز با خانواده ترپن سینتازها است.

Authors

مقصود سیفی

دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی دانشگاه بوعلی سینا، همدان

سنبل ناظری

استادیار گروه بیوتکنولوژی دانشگاه بوعلی سینا، همدان

جلال سلطانی

استادیار گروه گیاهپزشکی دانشگاه بوعلی سینا، همدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Nelson, D.L. and Cox, M.M., 2005. Lehninger principles of biochemistry. ...
  • Golovin, A., Dimitropoulos, D., Oldfield, T., Rachedi, A. and Hemrick, ...
  • Heinig, U. and Jennewein, S., 2009. Taxol: A complex diterpenoid ...
  • Koksal, M., Jin, Y., Coates, R.M., Croteau, R. and Christianson, ...
  • Pettersen, E.F., Goddard, T.D., Huang, C.C., Couch, G.S., Greenblatt, D.M., ...
  • نمایش کامل مراجع