سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی امکان بارورسازی ابر با استفاده از پارامترهای هواشناسی(مطالعه موردی: استان همدان)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,005

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COLIMACONF01_043

Index date: 2 September 2013

بررسی امکان بارورسازی ابر با استفاده از پارامترهای هواشناسی(مطالعه موردی: استان همدان) abstract

تکنیک بارورسازی ابر یکی از روشهای موثر و نوین جهت کاهش اثرات خشکسالی هیدرولوژیکی و افزایش آب در دسترس می باشد.بارورسازی ابر نوعی رفتار هوشمندانه با ابرها و سیستمهای ابری و در جهت افزایش بارش در ابرهایی است که با توجه به شرایطمحیطی و آب و هوایی فرایندهای بارش در داخل آنها در حال شکل گیری و اجرا می باشد. هدف از تحقیق حاضر بررسی امکان بارورسازی ابر در استان همدان جهت افزایش بارش و تاثیرگذاری مثبت بر منابع آبی این حوزه می باشد. در این مقاله ابتدا به بررسیپارامترهای اقلیمی دما، بارش، سرعت باد، تعداد روزهای یخبندان و مه آلودگی در ایستگاههای موجود در 6 ایستگاه استان همدانپرداخته شد و به این ترتیب زمان های مناسب بارور سازی ابر در حوزه انتخاب گردید. در گام بعدی با استفاده از داده های مدل (سایت NCEPNCAR) نقشه های هم دما (ایزوترم) ، سرعت و جهت باد در سطوح بالایی جو 500 هکتوپاسکال در ماههای مستعد باروری ابررسم تا امکان بارور سازی استان بررسی شود. نتایج این تحقیق با توجه به پارامترهای بررسی شده نشان داد ماههاینوامبر،دسامبر،ژانویه، فوریه و مارس و آوریل جهت بارور سازی ابر مناسب می باشد.

بررسی امکان بارورسازی ابر با استفاده از پارامترهای هواشناسی(مطالعه موردی: استان همدان) Keywords:

بررسی امکان بارورسازی ابر با استفاده از پارامترهای هواشناسی(مطالعه موردی: استان همدان) authors

سمانه پورمحمدی

کارشناس ارشد مرکز ملی باروری ابرها

مرتضی خلیلی

کارشناس ارشد مرکز ملی باروری ابرها

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نختین کنفراذ اس مآی آب و هواشغزادبی ایرارن، 31 _ ...
T. Shivaji Rao, Publisher :Mr, T. Lavanya Lata, Distributors Cloud ...
Griffith A. and Mark E. Solak :Idaho Power Company s ...
-enior expert of cloud seeding department Email :S. poormoham m ...
enior expert of cloud seeding department Email :mr_khlli@uk. yahoo.com ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی امکان بارورسازی ابر با استفاده از پارامترهای هواشناسی(مطالعه موردی: استان همدان)" توسط سمانه پورمحمدی، کارشناس ارشد مرکز ملی باروری ابرها؛ مرتضی خلیلی، کارشناس ارشد مرکز ملی باروری ابرها نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس ملی آب و هوا شناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله باروری ابر، خشکسالی ، استان همدان هستند. این مقاله در تاریخ 11 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1005 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تکنیک بارورسازی ابر یکی از روشهای موثر و نوین جهت کاهش اثرات خشکسالی هیدرولوژیکی و افزایش آب در دسترس می باشد.بارورسازی ابر نوعی رفتار هوشمندانه با ابرها و سیستمهای ابری و در جهت افزایش بارش در ابرهایی است که با توجه به شرایطمحیطی و آب و هوایی فرایندهای بارش در داخل آنها در حال شکل گیری و اجرا می باشد. ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی زنان و زایمان و خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی امکان بارورسازی ابر با استفاده از پارامترهای هواشناسی(مطالعه موردی: استان همدان) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.