سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه مدل تلفیقی غیرخطی پیش بینی خشکسالی هیدرولوژیکی مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی - تبدیلات موجک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه)

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 977

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PWSWM02_061

Index date: 3 September 2013

توسعه مدل تلفیقی غیرخطی پیش بینی خشکسالی هیدرولوژیکی مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی - تبدیلات موجک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه) abstract

خشکسالی را می توان پدیده ای گذرا، آرام، تکرار شونده و جزئی جدانشدنی از اقلیم هر منطقه دانست. بهترین راه سازگاری با خشکسالی، شناخت صحیح این پدیده و زمان وقوع آن است. در چند دهه اخیر شبکه های عصبی مصنوعی و استفاده از پیش پردازشگر داده ها، قابلیت بالای خود را در مدلسازی سری های ناایستا و غیر خطی هیدرولوژیکی نشان داده اند. در این تحقیق از شاخص SDI بعنوان شاخص خشکسالی هیدرولوژیکی و فاکتور پیش بینی کننده در مقیاس زمانی ماهانه و فصلی در پنج ایستگاه هیدرومتری حوزه آبخیز کرخه و مدل تلفیقی مبتنی بر شبکه های عصبی مصنوعی و تبدیلات موجک برای پیش بینی خشکسالی هیدرولوژی ماهانه و فصلی ارائه گردید. در مدل تلفیقی، نخست سری های زمانی خشکسالی هیدرولوژیکی مؤثر ماهانه و فصلی به زیرمؤلفه ها تجزیه شده و سپس این زیرمؤلفه ها به کمک شبکه عصبی مصنوعی پیش بینی گردید. نتایج پیش بینی با مدل های هوشمند نشان داده است که پیش پردازش اولیه داده ها قبل از ورود به مدل سبب افزایش کارایی مدل می گردد.

توسعه مدل تلفیقی غیرخطی پیش بینی خشکسالی هیدرولوژیکی مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی - تبدیلات موجک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه) Keywords:

توسعه مدل تلفیقی غیرخطی پیش بینی خشکسالی هیدرولوژیکی مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی - تبدیلات موجک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه) authors

ام البنین بذرافشان

استادیار، گروه آبخیزداری، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران

مهشید سوری

استادیار، گروه مرتع و آبخیزداری، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران

بهنوش فرخ زاده

استادیار، گروه مرتع و آبخیزداری، دانشگاه ملایر، ملایر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ عبقری، ه.، 1387.بررسی روش‌های پیش‌بینی هوشمند مبتنی بر شبکه‌های ...
فاتحی مرج، الف (1386) پیش بینی جریان رودخانه با استفاده ...
Te _ _ Conference _ _ Water, Soij and Weatber ...
Basheer, I.A., Hajmeer, M., 2000. Artificial Neural Networks: Fundamental, Computing, ...
Ben-Zvi A (1987) Indices of hydrological drought in Israel. J ...
Bozorg Hadad, O, Sharifi, F., Al imohammadi, S., (2005), " ...
Karamouz, M., and Zahraie, B, . 2004. Seasonal stream flow ...
Kim, T.W., Valdes, J.B., 2003. Nonlinear model for drought forecasting ...
Mckee, T. B., N. J. Doesken and J Kleist, 1993. ...
Nalbantis, I., 2008. Evaluation of hydrological drought index. European Water. ...
Partal, T., and Kisi, O., 2007. Wavelet and neuro-fuzzy conjunction ...
Shensa, M. J., "Affine wavelets: Wedding the A trous and ...
Woong, K., Valdes, B., (2003), "A Nonlinear Model for Drought ...
Te _ _ Conference _ _ Water, Soij and Weatber ...
'Asistant _ Uhiersity _ Bazrafshan1 361@yahoo.com _ professor, _ of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "توسعه مدل تلفیقی غیرخطی پیش بینی خشکسالی هیدرولوژیکی مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی - تبدیلات موجک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه)" توسط ام البنین بذرافشان، استادیار، گروه آبخیزداری، دانشگاه کاشان، کاشان، ایران؛ مهشید سوری، استادیار، گروه مرتع و آبخیزداری، دانشگاه ارومیه، ارومیه، ایران؛ بهنوش فرخ زاده، استادیار، گروه مرتع و آبخیزداری، دانشگاه ملایر، ملایر، ایران نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی مدلسازی گیاه، آب، خاک و هوا پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پیش بینی، تبدیلات موجک، خشکسالی، هیدرولوژیکی، شبکه عصبی مصنوعی هستند. این مقاله در تاریخ 12 شهریور 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 977 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی را می توان پدیده ای گذرا، آرام، تکرار شونده و جزئی جدانشدنی از اقلیم هر منطقه دانست. بهترین راه سازگاری با خشکسالی، شناخت صحیح این پدیده و زمان وقوع آن است. در چند دهه اخیر شبکه های عصبی مصنوعی و استفاده از پیش پردازشگر داده ها، قابلیت بالای خود را در مدلسازی سری های ناایستا و غیر خطی هیدرولوژیکی ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شبکه عصبی و خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه مدل تلفیقی غیرخطی پیش بینی خشکسالی هیدرولوژیکی مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی - تبدیلات موجک (مطالعه موردی: حوزه آبخیز کرخه) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.