سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

یک روش ترکیبی برای جبرانسازی هارمونیکهای شبکه با استفاده از ظرفیت مازاد منابع تولید پراکنده

Publish Year: 1391
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 620

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EPGC05_152

Index date: 6 October 2013

یک روش ترکیبی برای جبرانسازی هارمونیکهای شبکه با استفاده از ظرفیت مازاد منابع تولید پراکنده abstract

با توجه به تغییر دائم ساختار شبکه، مقدار بار هارمونیکی و اندازهی خازنهای اصلاح ضریب توان، روشهای متداول جبرانسازی هارمونیکها با فیلترهای غیرفعال، دارای ضعفهایی هستند. ازاینرو فیلترهای فعال در دو دسته صرفاً فعال و ترکیبی مطرح شدند که جذابیت روشهای ترکیبی به دلیل مزایای زیادشان از روشهای صرفاً فعال بیشتر است. در این مقاله یک راه اقتصادی برای جبران هارمونیکها، با استفاده از ظرفیت مازاد منابع تولید پراکنده پیشنهاد میشود که در آن از بانک خازنی موجود در پست توزیع برای ایجاد یک فیلترغیرفعال استفاده شده و عملکرد جبرانسازی تکمیلی 1 توسط یک ریزشبکه 2 انجام میشود. اینورترهای واسط منابع تولیدپراکنده در این ریزشبکه به گونهای کنترل میشوند که در و در فرکانسهای هارمونیکی به صورت کنترل شده با جریان 4 (VCVSI) فرکانس پایه به صورت کنترل شده با ولتاژ 3 کار کنند و افزون بر تامین بار حقیقی و راکتیو از پیش تعیین شده، جریان هارمونیکی لازم برای اصلاح ولتاژ و (CCVSI) جریان شبکه را فراهم آورند. صحت عملکرد کنترلی ریزشبکه و فیلتر غیرفعال با شبیه سازی در نرم افزار میباشد. IEEE- بررسی شده است. نتایج شبیهسازی نشان دهندهی برآورده شدن استاندارد 519 MATLAB/SIMULINK

یک روش ترکیبی برای جبرانسازی هارمونیکهای شبکه با استفاده از ظرفیت مازاد منابع تولید پراکنده Keywords:

یک روش ترکیبی برای جبرانسازی هارمونیکهای شبکه با استفاده از ظرفیت مازاد منابع تولید پراکنده authors

احمدرضا ربیعی

(NISOC) شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب – (NIOC) شرکت ملی نفت ایرا

علیرضا مترقی

com-(NISOC) شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب – (NIOC) شرکت ملی نفت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Currentه [3] T. Takesshita and N. Matsui, waveform control of ...
احمدرضا ربیعی، "به کارگیری روش کنترل افتی (Droop Control) در ...
M. Prodanovic, K. De Brabandere, J. Van den Keybus, T. ...
H. Patel and V. Agarwal, "Control of a Distributed ...
Generation Source for Voltage Regulation and Harmonc Compensation, _ IEEE ...
N. Pogaku and T. C. Green, "Harmonic mitigation throughout a ...
flexible A:ه [5] J. He, Y. W. Li, and M. ...
T. Lee, and P. Cheng, "Design of a New Cooperative ...
J. C. Vasquez, J. M. Guerrero, A. Luna, P. Rodriguez, ...
H. Akagi. "Control Strategy and Site Selection of a Shunt ...
J. Arrillaga and N. R. Watson, Power System Harmonics, 2nd ...
J. C. Das, "Passive Filters-P otentialities and Limitations, " IEEE ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "یک روش ترکیبی برای جبرانسازی هارمونیکهای شبکه با استفاده از ظرفیت مازاد منابع تولید پراکنده" توسط احمدرضا ربیعی، (NISOC) شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب – (NIOC) شرکت ملی نفت ایرا؛ علیرضا مترقی، com-(NISOC) شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب – (NIOC) شرکت ملی نفت ایران نوشته شده و در سال 1391 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس نیروگاههای برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جبران سازی هارمونیکها، فیلتر غیرفعال، منابع تولید پراکنده، ریزشبکه، اینورتر واسط هستند. این مقاله در تاریخ 14 مهر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 620 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به تغییر دائم ساختار شبکه، مقدار بار هارمونیکی و اندازهی خازنهای اصلاح ضریب توان، روشهای متداول جبرانسازی هارمونیکها با فیلترهای غیرفعال، دارای ضعفهایی هستند. ازاینرو فیلترهای فعال در دو دسته صرفاً فعال و ترکیبی مطرح شدند که جذابیت روشهای ترکیبی به دلیل مزایای زیادشان از روشهای صرفاً فعال بیشتر است. در این مقاله یک راه اقتصادی برای جبران ... . برای دانلود فایل کامل مقاله یک روش ترکیبی برای جبرانسازی هارمونیکهای شبکه با استفاده از ظرفیت مازاد منابع تولید پراکنده با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.