سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل فرسایش بادی با استفاده از پلیمر مصنوعی پلی وینیل استات به منظورافزایش دوام وپایداری خاکدانه

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,047

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SADHE02_158

Index date: 24 November 2013

کنترل فرسایش بادی با استفاده از پلیمر مصنوعی پلی وینیل استات به منظورافزایش دوام وپایداری خاکدانه abstract

با در نظر گرفتن تغییرات اقلیمی فرسایش بادی یکی از مهمترین مسائل به خصوص در مناطق خشک و نیمه خشک باشد وچالشی در برابر مدیریت اراضی کشاورزی محسوب می شود. شدت فرسایش به سرعت باد و ویژگی های خاک بستگی دارد. هرچند در مقیاس جهانی، اهمیت و خطر فرسایش بادی کمتر از فرسایش آبی است ،اما فرسایش بادی در برخی مناطق می تواند بسیار شدیدتر از فرسایش آبی باشد. فرسایش بادی باعث فقیر شدن خاک می شود.فرسایش بادی یکی از پدیده هایی است که باعث تخریب اراضی در مناطق خشک و نیمه خشک شده و چالشی جدی در برابر تولید پایدار و مدیریت اراضی کشاورزی محسوبمی شود. شدت فرسایش به سرعت باد و ویژگی های خاک بستگی دارد. اگرچه در سال های اخیر استفاده از مواد پلیمری مصنوعی به منظور بهبود پایداری ساختمان و تثبیت خاک مورد توجه قرار گرفته است اما در انتخاب یک پلیمر به عنوان تثبیت کننده خاک در برابر فرسایش بادی ، کارآیی و دوام آن در برابر عوامل محیطی و اثرات زیست محیطی آن می بایستی دقت شود. به این منظوراز ماده پلیمری پلی وینیل استات در دو خاک زراعی و ماسه ای در تونل بادی مورد آزمایش قرار گرفت و پس از بررسی نتایج با نمونه های تیمار شده مشاهده شد که بین شاهد و تیمارهای مورد آزمایش در تونل باد(سرعت 28 متر بر ثانیه) اختلاف معنی داری مشاهده شد به طوریکه درخاک تیمار شده با پلیمر پلی وینیل استات میزان فرسایش بادی در خاک ماسه ای به صفر و درخاک زراعی تا 80 درصد کاهش یافت. در واقع میزان ماده پلیمر پلی وینیل استات اضافه شده بر میزان پایداری خاکدانه تأثیر می گذارد. تأثیر پلیمر بر میزان پایداری خاکدانه ها ی خاک حتی در ماسه بادی نیز تاثیر بسزایی داشت و میتوان از پلیمر پلی وینیل استات جهت کاهش فرسایش بادی در مناطقی که مشکل فرسایش بادی وجود دارد استفاده کرد

کنترل فرسایش بادی با استفاده از پلیمر مصنوعی پلی وینیل استات به منظورافزایش دوام وپایداری خاکدانه Keywords:

کنترل فرسایش بادی با استفاده از پلیمر مصنوعی پلی وینیل استات به منظورافزایش دوام وپایداری خاکدانه authors

شیرین علیپور

کارشناس ارشد شناسایی و مبارزه با علف های هرز ،مدرس گروه کشاورزی دانشگاه پیام نور شهرستان رامشیر.

عمادالدین نجفی

کارشناس ارشد شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر.

فاطمه شیرزادی

کارشناس ارشد اگرواکولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج.

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- رفاهی، حسینقلی . 1383 .فرسایش بادی و کنترل آن ...
- علیزاده ا .1368 . فرسایش و حفاظت خاک، ترجمه، ...
- قدیری، ح . 1372 .حفاظت خاک .چاپ سوم .انتشارات ...
-Chepil W.S., and Milne R.A.1941. Wind erosion in relation to ...
-Coppinger, K.D _ Reiners, W.A. , Burke, I.C, and Olson, ...
piles. 50 years Uni. of Mining and Geology "St. Ivan ...
-Siddiqi R.A., and Moore J.. 1981. Polymer stabilization of sandy ...
- Telysheva G., and Shulga G. 1995. S _ ic ...
_ Wallace A., Wallace G.A., and Abouzamzam A.M. 1986. Amelioration ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل فرسایش بادی با استفاده از پلیمر مصنوعی پلی وینیل استات به منظورافزایش دوام وپایداری خاکدانه" توسط شیرین علیپور، کارشناس ارشد شناسایی و مبارزه با علف های هرز ،مدرس گروه کشاورزی دانشگاه پیام نور شهرستان رامشیر.؛ عمادالدین نجفی، کارشناس ارشد شناسایی و مبارزه با علف های هرز دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر.؛ فاطمه شیرزادی، کارشناس ارشد اگرواکولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج. نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه پایدارکشاورزی ومحیط زیست سالم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تونل بادی، خاک زراعی، خاک ماسه ای، فرسایش بادی، ماده پلیمری هستند. این مقاله در تاریخ 3 آذر 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1047 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با در نظر گرفتن تغییرات اقلیمی فرسایش بادی یکی از مهمترین مسائل به خصوص در مناطق خشک و نیمه خشک باشد وچالشی در برابر مدیریت اراضی کشاورزی محسوب می شود. شدت فرسایش به سرعت باد و ویژگی های خاک بستگی دارد. هرچند در مقیاس جهانی، اهمیت و خطر فرسایش بادی کمتر از فرسایش آبی است ،اما فرسایش بادی در برخی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل فرسایش بادی با استفاده از پلیمر مصنوعی پلی وینیل استات به منظورافزایش دوام وپایداری خاکدانه با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.