Year: 1385
Publish place: 9th National Congress On Environmental Health
COI: NCEH09_180
Language: PersianView: 729
متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
Authors
Abstract:
مواد زائد جامد سالها طول می کشند تا تجزیه شیمیایی یا فیزیکی گردند، بنابراین باید ضمن استفاده مطلوب از این منابع بتوان بطور بهینه بدون برهم زدن نظم حیاتی آنرا به طبیعت بازگرداند. شیشه یکی از مواد قابل بازیافت می باشد که در صورت بازیافت می تواند سبب صرفه جیی در مصرف انرژی شود. شیشه، خود بعنوان یک ماده دوست محیط زیست شناخته شده است زیرا به دفعات برای بسته بندی ظروف به کار رد. میانگین سالانه زباله در ایران 3384009 تن در روز تخمین زده شده است که 4/24 تن در روز تخمین زده شده است که 4/24 درصد آن را شیشه تشکیل می دهد. تکنولوژی حاضر در صنعت شیشه انگلستان ظرفیت بالای یک میلیون تن شیشه را در سال دارد. حدود 7% از ترکیب زباله های خانگی انگلستان شیشه می باشد که قابلیت بازیافت را دارند. میازن بازیافت ظروف شیشه ای در انگستان 34% می باشد. ایرلند دومین کشوری است که در اروپا شیشه را بازسازی میکند. میزان بازیافت شیشه در این کشور 30/8% می باشد. در سال 1998 در حدود 116757 تن شیشه دور ریختنی وجود داشت که 80757 تن از آن مدفون شد و 36000 تن بازیافت شد. در یک کارخانه در ایرلند که از 85% cullet استفاده می کند، در حدود 17% انرژی در ذوب کردن صرفه جویی می کند. هر تن از cullet مورد استفاده در تولید شیشه، ½ تن در مواد خام بکر (شن، آهک و خاکستر) صرفه جویی می کند. از طرفی جایگزینی 2 تا 10% مواد خام بکر در کوره تقریباً 2% در انرژی لازم برای ذوب را صرفه جویی می کند. دراین مقاله مقادیر مصرف شیشه در ایرلند و انگستان و بازار فروش شیشه بازیافت شده و موانع بازیافت و ا بزار مودر نیاز برای غلبه بر این موانع را مورد بررسی قرار می دهد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is NCEH09_180. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/227941/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:ابراهیمی ذاکری، اکرم،1385،بررسی وضعیت بازیافت شیشه در کشورهای انگلستان و ایرلند،9th National Congress On Environmental Health،Isfahan،https://civilica.com/doc/227941
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- تحلیلی برمدیریت کاغذ باطله د ر ایران و کشورهای صنعتی و مطالعه موردی در مدارس تحت پوشش درمانگاه شماره 1شهر اهر(1390)
- بررسی امکان بازیافت زبال ه های تولیدی در خوابگا ه های علوم پزشکی کرمان و اصلاح الگوی مصرف دانشجویان(1389)
- بررسی وضعیت کمی و کیفی زباله تولیدی در دانشکده های پزشکی و بهداشت وتغذیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز(1389)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 Paper استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روش ترکیبی انعقاد و لخته سازی در تصفیه پساب کارخانه کشمش
- تاثیر دبی هوادهی در کاهشCOD پساب کارخانه کشمش
- توسعه پایداربا استفاده از فرآیند بازیافت پسماندهای جامدمطالعه موردی بازیافت شیشه
- شیرآلات صنعتی در صنعت گاز ( عملکرد ، روشهای انتخاب و مباحث آماری )
- بازیافت شیشه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- LTE – LOW TEMPERATURE EVAPORATOR
- TWO APPLICABLE TECHNOLOGIES FOR WATER EXTRACTION AND DESALINATION
- RESEARCH RESULTS IN UNCONVENTIONAL WATER TREATMENT
- OCEAN, THERMAL POTENTIAL, AND DESALINATION (OTPD)
- DEVELOPMENT OF SUSTAINABLE WATER TREATMENT METHODS USING LOCAL RESOURCES, MODERN CRUST, TRADITIONAL CORE
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.