سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مروری بر مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی نشاسته غلات

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,014

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI21_1385

Index date: 23 February 2014

مروری بر مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی نشاسته غلات abstract

نشاسته معمولا به عنوان مهمترین منبع تولید و ذخیره انرژی برای دانه های غلات به حساب می آید. از ویژگیهای مهم نشاسته طبیعی، و شکلتعدیل و تغییر یافته آن تاثیر بر خواص فیزیکی مواد غذایی می باشد. از جمله مهمترین خواص کاربردی نشاسته می توان به ژلاتینه شدن، خمیری شدن، ژله ای شدن و بیات شدن نشاسته اشاره نمود. عموما نشاسته ها از ذرت، برنج و گندم تولید میشوند. که به بررسی انها خواهیم پرداخت و همچنین غلاتی همچون جودوسر، جو، چاودار و ارزن نیز دارای میزان فراوانی نشاسته هستند. بحث و نتیجه گیری: انواع نشاسته های غلات و تفاوتهایی که بین نشاسته های انها وجود دارد کاربردهای انها در صنعت متفاوت میکند. و هنگام استفاده از نشاسته با داشتن اطلاعاتی در مورد نوع نشاسته و ویژگیهای ان میتوان به بهترین شکل از این نشاسته استفاده کرد. عموما برنج و جو دوسر به دلیل داشتن گرانولهای مرکب و توانایی جذب اب بالا حلالیت بیشتری داشته و در مواردی که بخواهیم میزان جذب اب بیشتری برای افزایش راندمان داشته باشیم این ویژگی نشاستهای مرکب به ما کمک خواهد کرد. همچنین ویسکوزیته محدود کننده برای امیلوپکتین نشاسته گندم به دلیل درجه پلیمریزه شدن پایین و طول شاخه های کوتاهتر از بین غلاتی که معمولا برای تولید نشاسته استفاده میشوند مانند برنج هندی، برنج ژاپنی، ذرت، سیب زمینی کمتر است(5). معمولا ذرت مومی در غذاهای کنسروی به دلیل نیاز به ویسکزیته بالا مصرف بیشتری دارد(2). نشاسته برنج مومی به دلیل ایجاد احساس دهانی خوب و حالت خامه ای قابلیت استفاده در بستنی را دارد.

مروری بر مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی نشاسته غلات Keywords:

مروری بر مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی نشاسته غلات authors

مهسا مجذوبی

عضو هئیت علمی بخش علوم وصنایع غذایی دانشگاه شیراز

هادی هاشمی گهرویی

دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم وصنایع غذایی دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مجذوبی، م، فرحناکی، ع، 1387، تغییرات خواص فیزیکو شیمیایی وساختار ...
Eliasson A., _ Starch in food, Wood head Publishing Limited, ...
Prokopowich D. J., 1995, A comparative study of the effect ...
Christianson D.D. and Bagley E.B., 1990, Behavior of corn, wheat ...
BeMiller J. N., 2008, Starch: Chemistry and Technology, Third Edition ...
Autio K., Eliasson A., 2009, Rye Starch, Chemistry and Technology, ...
Jayakody L, Hoover R., 2002, The effect of lintnerization on ...
Steven R. E., Stanley A. W., 209, Corn and Sorghum ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مروری بر مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی نشاسته غلات" توسط مهسا مجذوبی، عضو هئیت علمی بخش علوم وصنایع غذایی دانشگاه شیراز؛ هادی هاشمی گهرویی، دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم وصنایع غذایی دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نشاسته، ژلاتینه شدن، خمیری شدن، بیاتی، گرانول، غلات هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2014 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نشاسته معمولا به عنوان مهمترین منبع تولید و ذخیره انرژی برای دانه های غلات به حساب می آید. از ویژگیهای مهم نشاسته طبیعی، و شکلتعدیل و تغییر یافته آن تاثیر بر خواص فیزیکی مواد غذایی می باشد. از جمله مهمترین خواص کاربردی نشاسته می توان به ژلاتینه شدن، خمیری شدن، ژله ای شدن و بیات شدن نشاسته اشاره نمود. عموما ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مروری بر مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی نشاسته غلات با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.