سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شىاسایی باکتزی های بیماری زایی غذا زاد با استفاده از طیف سنجی رامان

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,126

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI21_1388

Index date: 23 February 2014

شىاسایی باکتزی های بیماری زایی غذا زاد با استفاده از طیف سنجی رامان abstract

یکی از روشهای متداول بینات نگاری، طیف سنجی رامان است که شامل م دهای چرخشی، ارتعاشی، و دیگر مدهای فرکانسی کوتاه در یکسیستم است. در جریان این طیف سنجی نور تکفاز دچار پراکندگی غیرالاستیک یا همان پراکندگی رامان می شود و غالباً از لیزرهای مرئی، فروسرخ و فرابنفش برای تحریک استفاده می شود. نور لیزر با جنبش های مولکولی، فوتون ها و دیگر تحریک پذیرها بر هم کن کرده و در اثر این برهمکنش فوتون های بازتابیده دارای تغییر فرکانس به طول موج های بالاتر و یا پائین تر می شوند. تغییر فرکانس در این پدیده حاوی اطلاعات بسیار مهمی از جنبش های مولکولی در سیستم است. غالباً نور لیزر به نمونه برخورد می کند و نور بازتابیده از سطح نمونه بوسیله یک لنز جمع شده و بوسیله فیبری به آشاکر ساز مربوط منتقل می شود. طول موج های نزدیک به طول موج لیزر که ناشی از برهمکنش الاستیک (پراکندگی ریلی) از سطح نمونه هستند بوسیله یک فیلتر جذب می شوند و پرتوهای بازتابیده شده ای که دارای تغییر فرکانسی هستند، عبور می کنند و به آشکار ساز می رسند. طول موج هایی که دارای تغییر فرکانسی (طول م وجی) هستند برای ما حائز اهمیت هستند که همان سیگنال های رامان محسوب می شوند. شناسایی میکروارگانیسم ها در مقادیر کم (تک لایه ای، سلولی) با استفاده از طیف سنجی رامان قابل انجام است.

شىاسایی باکتزی های بیماری زایی غذا زاد با استفاده از طیف سنجی رامان Keywords:

شىاسایی باکتزی های بیماری زایی غذا زاد با استفاده از طیف سنجی رامان authors

سعید سخاوتی زاده

عضو هیئت علمی و مدرس مرکز آموزش جهاد کشاورزی فارس

مهدی مریدی

دانش آموخته مرکز آموزش جهاد کشاورزی فارس

محمدوحید صادقی ماهونک

عضو هیئت علمی و مدرس مرکز آموزش جهاد کشاورزی فارس

محمدامین حنیف پور

مدیر کارخانه پگاه فارس و مدرس مرکز آموزش جهاد کشاورزی فارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
RGsch, P., Schmitt, M. , Kiefer, W. PoppJ. (2003).The identification ...
_ -Herrero, A. , M.(2008). Raman spectroscopy a ...
_ 2- Kniggendorf, K. , M erv eM ein h ...
-Escoriza, F. , Jeanne, M. , VanBriesen , honaStewart, S. ...
Schmid, U .Rosch, P., Mario, Michaela, K., , Jirgen Popp, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شىاسایی باکتزی های بیماری زایی غذا زاد با استفاده از طیف سنجی رامان" توسط سعید سخاوتی زاده، عضو هیئت علمی و مدرس مرکز آموزش جهاد کشاورزی فارس؛ مهدی مریدی، دانش آموخته مرکز آموزش جهاد کشاورزی فارس؛ محمدوحید صادقی ماهونک، عضو هیئت علمی و مدرس مرکز آموزش جهاد کشاورزی فارس؛ محمدامین حنیف پور، مدیر کارخانه پگاه فارس و مدرس مرکز آموزش جهاد کشاورزی فارس نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بیناب نگاری، اسپکترسکوپی رامان، فروسرخ، فرابنفش، پرتوهای الاستیک ریلی، فرکانس هستند. این مقاله در تاریخ 4 اسفند 1392 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1126 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روشهای متداول بینات نگاری، طیف سنجی رامان است که شامل م دهای چرخشی، ارتعاشی، و دیگر مدهای فرکانسی کوتاه در یکسیستم است. در جریان این طیف سنجی نور تکفاز دچار پراکندگی غیرالاستیک یا همان پراکندگی رامان می شود و غالباً از لیزرهای مرئی، فروسرخ و فرابنفش برای تحریک استفاده می شود. نور لیزر با جنبش های مولکولی، فوتون ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شىاسایی باکتزی های بیماری زایی غذا زاد با استفاده از طیف سنجی رامان با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.