تأثیر بیوپرایمینگ بذر با باکتر یهای محرک رشدPGPR) و زمان مصرف کود نیتروژن برکارایی مصرف کود در ذرت

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 419

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

RCASFT03_730

تاریخ نمایه سازی: 27 فروردین 1393

Abstract:

منظور بررسی تأثیر بیوپرایمینگ بذر ذرت با باکتری های محرک رشد گیاه و زمان مصرف کود نیتروژن بر عملکرددانه ذرت و کارایی مصرف کود نیتروژن، آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در سال زراعی1390 به صورت اسپلیت پلات در قالب طرح بلو کهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. تیمارهای مورد بررسی شامل بیوپرایمینگ بذر با باکتری های محرک رشد ازتوباکتر کورکوروم استرین 5، سودوموناس استرین 9، سودوموناساسترین 41 و شاهد (عدم بیوپرایمینگ) در کر تهای فرعی و زمان مصرف کود نیتروژن به صورت (ی کسوم بعد ازسبزشدن یک سوم در 40 تا 45 سانتی متری ارتفاع گیاه و یک سوم قبل از ظهور گ لتاجی)، (ی کچهارم بعد از سبزشدن وی کدوم در 40 تا 45 سانتی متری ارتفاع گیاه و ی کچهارم در زمان ظهور گ لتاجی) و (ی کدوم بعد از سبزشدن وی کچهارم در 40 تا 45 سانتی متری ارتفاع گیاه و ی کچهارم در زمان ظهور گ لتاجی) در کر تهای اصلی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که بیوپرایمینگ و زمان کاربرد کود نیتروژن تأثیر معنی داری بر عملکرد دانه و کارایی مصرف کود نیتروژن در ذرت داشت. مقایسه میانگین ها نشان داد که بالاترین وزن خشک بلال از کاربرد ازتوباکتر به دست آمد. ازتوباکتر درتقسیط اول و سوم و سودوموناس استرین 9 در تقسیط اول بهترین ترکیب تیماری بودند و توانستند بالاترین کارایی مصرف نیتروژن را داشته باشند.

Keywords:

بیوپرایمینگ/PGPR /تقسیط , نیتروژن , ذرت , عملکرد و کارایی مصرف نیتروژن

Authors

مسعود ثانوی

دانشجوی کارشناسی ارشد زراعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات اردبیل

رئوف سیدشریفی

دانشیار دانشگاه محقق اردبیلی

حسین شهبازی

استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • مجدم، م.، ا. نادری، ق. نورمحمدی، س:ع. سیادت، و ا. ...
  • حمیدی، آ.، قلاوند، ا.، دهقان شعار، _ ملکوتی، . ج، ...
  • _ Al-Taweil HI, Osman MB, Hamid AA, Wan Yusoff WM ...
  • Ahmad, N. 2000. Fertilizer Scenario in Pakistan Policies and Development. ...
  • نمایش کامل مراجع