نقش حمایتهای آموزشی- مشاورهای مراکز آموزش عالی کشاورزی برتوسعه کارآفرینی(مطالعه موردی: دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران)

Publish Year: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 369

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

FNCAES01_355

تاریخ نمایه سازی: 25 اردیبهشت 1393

Abstract:

یکی از اصلیترین راهکارهایی که در سالهای اخیر جهت مقابله با بیکاری و بهویژه تقویت نظامهای آموزشی ازجمله آموزش عالی کشاورزی از سوی شمار زیادی از صاحبنظران مورد توجه جدی قرارگرفته است، توسعه کارآفرینی در مراکز آموزشی و دانشگاهی میباشد،بهنحوی که آموزش کارآفرینی بهدلیل مشخصههایی که دانشگاهها از نظر داشتن سرمایه انسانی در قالب دانشجو و اعضای هیأت علمیدارند به یکی از مهمترین و گستردهترین فعالیتهای دانشگاهی در کشورهای مختلف دنیا تبدیل شده است. لذا تحقیق حاضر که از نوع توصیفی- همبستگی است با هدف بررسی نقش حمایتهای آموزشی- مشاورهای مراکز آموزش عالی کشاورزی بر توسعه کارآفرینی درمیان دانشجویان دانشکدههای کشاورزی انجام شده است. ابزار تحقیق پرسشنامهای بود که روایی آن براساس پانل متخصصان و پایایی آن از طریق محاسبه آلفای کرونباخ(α>0/7تعیین گردید. جامعه آماری تحقیق حاضر، دانشجویان سال چهارم مقطع تحصیلی کارشناسی پردیس کشاورزی دانشگاه تهران بوده است. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران تعداد 97 نفرN=255برآورد شد. ضمناً از نرم افزارSPSSWin18 برای پردازش دادهها بهره گرفته شد به منظور شناسایی عوامل آموزشی- مشاورهای مؤثر بر توسعه کارآفرینی در میان دانشجویان دانشکدههای کشاورزی، از تحلیل عاملی اکتشافی استفاده شد که نتایج نشان داد، متغیرها را میتوان در شش عامل ارایه خدمات آموزشی در مراکز مشترک ایجاد شده با دانشگاهها و مراکز فنی و تخصصی، ایجاد توسعه و تقویت نمایشگاههای صنعتی و تخصصی، برگزاری سمینارهای تخصصی در حوزه بازاریابی کارآفرینانه، تصویب قوانین حمایت از کسب و کارهای کوچک خوداشتغال، ارایهمشاوره های فنی و تخصصی در زمینه بازاریابی به واحدهای کوچک و متوسط و تدوین سند ملی و برنامه استراتژیک ویژه توسعه کارآفرینی و کسب و کارهای کوچک و متوسط.خلاصه کرد.

Keywords:

توسعه کارآفرینی , حمایتهای آموزشی- مشاورهای و مراکز آموزش عالی کشاورزی

Authors

فاطمه اسکوهی

دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش کشاورزی دانشگاه تهران

سیدحمید موحدمحمدی

دانشیار دانشکده اقتصاد و توسعه کشاورزی دانشگاه تهران

احمد رضوانفر

استاد دانشکده اقتصاد و توسعه کشاورزی دانشگاه تهران