سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهبود خواص فیزیکی و محتوای لیکوپنی کچاپ با استفاده از ریزمایع شدن در فشار بالا (Microfluidization)

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,067

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

FNCSF01_251

Index date: 12 July 2014

بهبود خواص فیزیکی و محتوای لیکوپنی کچاپ با استفاده از ریزمایع شدن در فشار بالا (Microfluidization) abstract

متداولترین روش بهبود خواص رئولوژیکی کچاپ، استفاده از هیدروکلوئید ها است اما از آنجا که در برخی از کشورها، استفاده از قوام دهنده های بر پایه غیر گوجه فرنگی مانند نشاسته ها و صمغ ها مجاز نمی باشد و علاوه بر آن، مصرف کنندگان تمایل دارند محصولات غذایی با حداقل افزودنی مصرف نمایند، راه دیگر بهبود خواص رئولوژیکی کچاپ، یعنی فرایند هموژنیزاسیون مورد توجه قرار گرفته است. این روش با تجزیه ساختار فیبری گوجه و کاهش اندازه ذرات و آزادسازی و خارج کردن پکتین موجب افزایش قوام کچاپ می گردد. همچنین موجب آزادسازی و خارج کردن رنگدانه هایی مانند لیکوپن نیز می شود. ریز مایع شدن به عنوان یک تکنولوژی همگن سازی جدید به علت داشتن مزیت هایی نسبت به هموژنیزاسیون متداول، محبوبیت زیادی به دست آورده است. ریز مایع شدن عبارت است از محفظه واکنشی که سیال در ان با فشار به دو ریز جریان تبدیل شده و سپس با سرعت بسیار بالا به هم برخورد می کنند. ریز جریان ها نه تنها در معرض شیر ریت های بالا هستند بلکه در معرض نیروهای ضربه ای خیلی زیادی می باشند که موجب تشکیل ذرات ریز می شوند. فشارهای بالا و مداومی که با روش های معمول هموژنیزاسیون نمی توان به آن رسید، توسط روش ریز مایع شدن قابل دسترسی است که موجب رسیدن به ویسکوزیته سرم بالاتر و محتوای لیکوپنی بیشتری می شود.

بهبود خواص فیزیکی و محتوای لیکوپنی کچاپ با استفاده از ریزمایع شدن در فشار بالا (Microfluidization) Keywords:

ریزمایع شدن در فشار بالا , کچاپ , محتوای لیکوپنی

بهبود خواص فیزیکی و محتوای لیکوپنی کچاپ با استفاده از ریزمایع شدن در فشار بالا (Microfluidization) authors

عاطفه قربانی

دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

حمید توکلی پور

دانشیار و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مصباحی غ، عباسی الف، جمالیان ج و فرحناکی ع، 1388، ...
Gujral HS, Sharma A and Singh N, 2002. Effect of ...
Mert B, 2012, Using high pressure micro fluidization to improve ...
Sahin H, Ozdemir F, 2004, Effect of some hydrocolloids On ...
Verset A, sanchez C, Burgos J, Montaies L and Buesa ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهبود خواص فیزیکی و محتوای لیکوپنی کچاپ با استفاده از ریزمایع شدن در فشار بالا (Microfluidization)" توسط عاطفه قربانی، دانشجوی دکتری علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار؛ حمید توکلی پور، دانشیار و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی میان وعده های غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ریزمایع شدن در فشار بالا، کچاپ، محتوای لیکوپنی هستند. این مقاله در تاریخ 21 تیر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1067 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که متداولترین روش بهبود خواص رئولوژیکی کچاپ، استفاده از هیدروکلوئید ها است اما از آنجا که در برخی از کشورها، استفاده از قوام دهنده های بر پایه غیر گوجه فرنگی مانند نشاسته ها و صمغ ها مجاز نمی باشد و علاوه بر آن، مصرف کنندگان تمایل دارند محصولات غذایی با حداقل افزودنی مصرف نمایند، راه دیگر بهبود خواص رئولوژیکی کچاپ، یعنی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بهبود خواص فیزیکی و محتوای لیکوپنی کچاپ با استفاده از ریزمایع شدن در فشار بالا (Microfluidization) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.