سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه پارامترهای کمی محصولات خشک شده به دو روش سنتی و خشک کن خورشیدی

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 648

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCFOODI22_251

Index date: 17 October 2014

مقایسه پارامترهای کمی محصولات خشک شده به دو روش سنتی و خشک کن خورشیدی abstract

در این تحقیق، یک گرمکن خورشیدی اتوماتیک به منظور استفاده از انرژی تابشی خورشید برای خشک کردن محصولات کشاورزی طراحی و ساخته شد. در این خشککن از آب به عنوان سیال انتقال دهنده گرما استفاده شد. محصولات مورد نظر به دو روش خشک کردن سنتی واستفاده از خشککن خورشیدی خشک گردید و مدت زمان خشک شدن و نیز چروکیدگی محصولات خشک شده در این دو روش با یکدیگرمقایسه شد. مدت زمان خشک شدن در روش استفاده از خشککن خورشیدی نسبت به روش سنتی برای محصولات گوجهفرنگی و سیب به ترتیب 53 و 56 درصد کاهش یافت. همچنین چروکیدگی محصولات در روش استفاده از خشککن خورشیدی نسبت به روش سنتی برای گوجهفرنگی و سیب به ترتیب 13 و 14 درصد کاهش یافت.

مقایسه پارامترهای کمی محصولات خشک شده به دو روش سنتی و خشک کن خورشیدی Keywords:

مقایسه پارامترهای کمی محصولات خشک شده به دو روش سنتی و خشک کن خورشیدی authors

حمیدرضا فرامزی

دانشآموخته گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سیدرضا موسوی سیدی

استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

سیدجعفر هاشمی

استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

داوود کلانتری

استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
داش ازه، م. 1384. طراحی، ساخت و ارزیابی یک خشک ...
زمردی، ش.1386. تکنولوژی فرآوری میوهای خشک و کنترل کیفیت آن‌ها. ...
: صفحه جاذب جمع کننده خورشیدی ...
: کابینت دوجداره (محفظه خشک‌کن) 6: مخزن آب ...
Karathanos, V.T and Belessitotis, V.G. 1997. Sun and artificial air ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه پارامترهای کمی محصولات خشک شده به دو روش سنتی و خشک کن خورشیدی" توسط حمیدرضا فرامزی، دانشآموخته گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ سیدرضا موسوی سیدی، استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ سیدجعفر هاشمی، استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ داوود کلانتری، استادیار گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم، دانشکده مهندسی زراعی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انرژی خورشیدی، انتقال آب گرم، برگه میوه، جمع کننده خورشیدی، چروکیدگی، خشککن هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 648 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق، یک گرمکن خورشیدی اتوماتیک به منظور استفاده از انرژی تابشی خورشید برای خشک کردن محصولات کشاورزی طراحی و ساخته شد. در این خشککن از آب به عنوان سیال انتقال دهنده گرما استفاده شد. محصولات مورد نظر به دو روش خشک کردن سنتی واستفاده از خشککن خورشیدی خشک گردید و مدت زمان خشک شدن و نیز چروکیدگی محصولات ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه پارامترهای کمی محصولات خشک شده به دو روش سنتی و خشک کن خورشیدی با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.