سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شناسایی و رتبه بندی کاربرد گیاهان طب سنتی به عنوان پادزهر سموم

Publish Year: 1393
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,585

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MPSA02_012

Index date: 29 October 2014

شناسایی و رتبه بندی کاربرد گیاهان طب سنتی به عنوان پادزهر سموم abstract

بر اساس متون قدیمی در طب سنتی همواره گیاهان به عنوان پادزهر دارای نقش کلیدی بوده اند. تاکنون تنها چندگونه از نظر علمی مورد بررسی قرار گرفته و کمتر به شناسایی و تشخیص خاصیت پادزهری آن ها از لحاظ دسته بندی و عملکردی پرداخته شده است. با توجه به رویکرد جهانی در استفاده از گیاهان سنتی برای دستیابی به پادزهرهای اختصاصی تر و کم عارضه تر استفاده از اطلاعات بومی و سنتی یکی از راه حل های کارآمد و در دسترس برای محققان جهت برگزیدن گیاهان سودمند و شیوه های موثر می باشند. بر اساس عملکرد حکمای بزرگ طب سنتی در معرفی خواص گوناگون گیاهان از جمله خاصیت پادزهری آنها، در این پژوهش، با جستجو در متون قدیمی طب سنتی ایران، ترکیبات پادزهری و سم زدایی بالاترین امتیاز را کسب نمودند در جدول بندی امتیازات نهایی قرار گرفتند. بدین ترتیب با برنامه های بیوتکنولوژی انجام گرفته بر روی موثرترین گیاهان پس از غربالگری و الویت بندی از این ترکیبات می توان به عنوان مدل های مهم برای سنتز داروهای جدید در پزشکی بهره جست. با توجه به نتایج به دست آمده مطالعات بعدی به منظور بررسی آزمایشگاهی و بالینی خواص پادزهری گیاهان برتر در کنترل مسمومیت ها و پیشگیری از عوارض پیشنهاد می گردد.

شناسایی و رتبه بندی کاربرد گیاهان طب سنتی به عنوان پادزهر سموم Keywords:

شناسایی و رتبه بندی کاربرد گیاهان طب سنتی به عنوان پادزهر سموم authors

نیکی وکیلی ظهیر

دکترای تخصصی سم شناسی از دانشگاه علوم پزشکی تهران

فائزه رمزی

کارشناس روانشناسی و پژوهشگر دانشگاه شاهد

مجید اصغری

دکترای تخصصی طب سنتی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی قم

فاطمه عمادی

دکترای تخصصی فارماکوگنوزی و استادیار طب سنتی و کارآزمایی بالینی دانشگاه شاهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Blanusa M, Varnai VM, Piasek M, et al., (2005); «Chelators ...
Charles, Dand , Nowak, Rachel, (1990); «The poisonous power of ...
Hodgson, E, (2004); «A Textbook of Modern Toxicology», A John ...
Hooper, D, Fide, H, (1937); «Useful Plants and Drugs of ...
Johnson, MK, Jacobsen, D, Meredith, TJ, et al. (2000); «Evaluation ...
Mabberley D, J, (1998); «The Plant Book 2nd rev edn», ...
McEvoy, G, (2002); «Anti cholinergic agents. AHFS drug information», (2002), ...
Meerstadt, PWD, (1982); « Atropine poisoning in early infancy due ...
Parsa, A, (1 959- 1960); Medicinal Plants and Drugs of ...
Soares, AM1, Ticli, FK, Marcussi, S, Lourenso, MV, Januario, AH, ...
Topal, U, Sassaki, M, Goto, M, Otles, S, (2008); «Chemical ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شناسایی و رتبه بندی کاربرد گیاهان طب سنتی به عنوان پادزهر سموم" توسط نیکی وکیلی ظهیر، دکترای تخصصی سم شناسی از دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ فائزه رمزی، کارشناس روانشناسی و پژوهشگر دانشگاه شاهد؛ مجید اصغری، دکترای تخصصی طب سنتی و استادیار دانشگاه علوم پزشکی قم؛ فاطمه عمادی، دکترای تخصصی فارماکوگنوزی و استادیار طب سنتی و کارآزمایی بالینی دانشگاه شاهد نوشته شده و در سال 1393 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تریاق، طب سنتی، پادزهر، گیاهان سنتی، سم هستند. این مقاله در تاریخ 7 آبان 1393 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3585 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بر اساس متون قدیمی در طب سنتی همواره گیاهان به عنوان پادزهر دارای نقش کلیدی بوده اند. تاکنون تنها چندگونه از نظر علمی مورد بررسی قرار گرفته و کمتر به شناسایی و تشخیص خاصیت پادزهری آن ها از لحاظ دسته بندی و عملکردی پرداخته شده است. با توجه به رویکرد جهانی در استفاده از گیاهان سنتی برای دستیابی به پادزهرهای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شناسایی و رتبه بندی کاربرد گیاهان طب سنتی به عنوان پادزهر سموم با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.