سازمان های یادد هنده نیاز امروزین سازمانها

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 623

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICMNG01_706

تاریخ نمایه سازی: 27 آبان 1393

Abstract:

تغییرات محیطی آنقدر سریع و غیرقابل پیش بینی است که چه بسا عواملی که قبلاً جزو فرصتها و عوامل سازنده به شمار می آمدند درحال حاضر در زمره تهدیدات و عواملمخرب سازمان تلقی بشوند. در چنین شرایطی سازمانهایی برنده و کامیاب هستند که ضمن کسب دانش و آگاهی وسیع از عوامل محیطی (درون و برون سازمانی) دیگرسازمانها، کارکنان را از وجود عوامل و وسایل مربوط به کسب و کار مطلع سازند تا رشد و پویایی سازمان و کشور خود را حفظ وبهبود بخشند .در شرایط کنونی در کشورایران و با توجه به فشارهای اقتصادی موجود و با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر مدیریت جهادی مناسبترین روش برای جلوگیری از زوال و حفظ حیاتسازمانی و همینطور غلبه بر رقبا در یک محیط پیچیده ، افزایش رهبران و اشاعه دانش و اطلاعات در بین کارکنان سطوح مختلف سازمان و آشنا سازی آنها با مسایل وموضوعات مختلف و از طرفی اشاعه این دانش به سایر سازمانها ،می باشد.صرفاً یادگیرنده بودن و دانش آفرینی برای سازمان، پیشرفت همه جانبهای را فراهم نمی آورد و چهبسا سازمان و افراد چنان غرق یادگیری و جمعآوری اطلاعات باشند که زمینه ها و مکانیزم های انتقال دادن آموختهها را که خود مهمترین رویکرد یادگیری است، فراموشکنند. سازمان یادگیرنده و فراسوی آن بودن بعنوان «سازمان یاددهنده» لازم و ملزوم یکدیگر هستند و سازمان و کشوری برنده و موفق است که سازمانهایش ویژگی های دو سازمان را داشته باشد. شرکت برق منطقه ای خراسان که قطب انرژی های تجدید ناپذیر کشور می باشد در اواخر سال 92 در زمینه جذب منابع انسانی مدلی ارائه دادکه به زعم متخصصین منابع انسانی و وزارت نیرو تجربه موفقی و قابل یاددهی در این حوزه مهم از منابع انسانی می باشد در ادامه مقاله ضمن پرداختن به مفاهیم و استراتژیهای سازمان یاددهنده،مدل یاد شده و تجربه شرکت برق منطقه ای خراسان در زمینه جذب منابع انسانی به اختصار توضیح داده می شود.

Keywords:

سازمان یاددهنده , جذب و تامین منابع انسانی , شرکت برق منطقه ای خراسان

Authors

ریحانه هاشم زهی

دانشجو دکتری مدیریت منابع انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران -کارشناس مدیریت دانش شرکت برق منطقه ای خراسان

علی معماری

کارشناس ارشد مدیریت منابع انسانی – مدیر دفتر برنامه ریزی منابع انسانی و آموزش شرکت برق منطقه ای خراسان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • الوانی، سیدمهدی . « سازمان های کامیاب امروز، سازمان یادگیرنده ...
  • زالی، محمدرضا. « نظام اداری یادگیرنده موثرترین ابزار دستیابی به ...
  • احمدی، حسین (1377). برنامه‌ریزی استراتژیک و کاربرد آن. تهران: سایه ...
  • صیادی، سعید و محمدی، _ (1388). رویکرد نظری استراتژی منابع ...
  • Journal of Training and Development, July 1998. »1- Noel M.Tichy ...
  • Carter Menamara _ Suggested Competencies for effective leadership in organization. ...
  • نمایش کامل مراجع