سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

MCR راکتور شنت

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,759

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC22_274

Index date: 5 May 2007

MCR راکتور شنت abstract

در این مقاله با نوع جدیدی از جبران کنندههای توان راکتیو به نام راکتور کنترل شونده مغناطیسی (MCR) بیشتر آشنا شده و به کمک نرم افزار MATLAB آن را شبیهسازی خواهیم کرد . این راکتور به صورت موازی در شبکه برق قرار میگیرد و ما آن را در یک شبکه برق 500 کیلوولت که توسط نرم افزار MATLAB شبیهسازی کردهایم، قرار داده و نتایج آن را در این مقاله آوردهایم . همچنین MCR را با راکتور کنترل شونده تریستوری (TCR) مقایسه نمودهایم

MCR راکتور شنت Keywords:

راکتور کنترل شونده مغناطیسی , راکتور کنترل شونده تریستوری , جبران کننده توان راکتیو , کنترل ولتاژ

MCR راکتور شنت authors

جعفر برمک

دانشگاه بیرجند

مسعود برمر

دانشگاه بیرجند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نارین جی.هینگورانی و لازلو گایوگی، آشنایی با ، FACTS ترجمه ...
تی.جی.ای.میلر، کنترل توان راکتیو در سیستم‌های الکتریکی، ترجمه دکتر رضا ...
M. Ebadian, R.R.Karymov, Moscow ...
harmonics point of view? Science Direct, June 2006. ...
Prof. Alexander, M. Bryantsev ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "MCR راکتور شنت" توسط جعفر برمک، دانشگاه بیرجند؛ مسعود برمر، دانشگاه بیرجند نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی بیست و دومین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله راکتور کنترل شونده مغناطیسی، راکتور کنترل شونده تریستوری، جبران کننده توان راکتیو، کنترل ولتاژ هستند. این مقاله در تاریخ 15 اردیبهشت 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3759 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله با نوع جدیدی از جبران کنندههای توان راکتیو به نام راکتور کنترل شونده مغناطیسی (MCR) بیشتر آشنا شده و به کمک نرم افزار MATLAB آن را شبیهسازی خواهیم کرد . این راکتور به صورت موازی در شبکه برق قرار میگیرد و ما آن را در یک شبکه برق 500 کیلوولت که توسط نرم افزار MATLAB شبیهسازی کردهایم، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله MCR راکتور شنت با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.