سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

آیا رعایت اصول فنی و کنترل کیفیت در جوشکاری می تواند به تنهایی ضامن سلامت و کارایی اتصالات جوشی به کار رفته در صنعت نفت باشد؟

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,961

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

TDCA02_076

Index date: 7 June 2007

آیا رعایت اصول فنی و کنترل کیفیت در جوشکاری می تواند به تنهایی ضامن سلامت و کارایی اتصالات جوشی به کار رفته در صنعت نفت باشد؟ abstract

جوشکاری یکی از مهمترین فرایندها در تولید می باشد است که جایگاه خاصی را در صنایع مختلف خصوصا در صنایع وابسته به نفت دارد. متخصصان این علم بر این باورند که جوشکاری پر عیب ترین روش تولید است. بنابراین با تهیه و تنظیم دستور العملها، استانداردها و آزمایشات دقیق کنترل کیفیت، سعی در کنترل عیوب ناشی از جوشکاری دارند. اما رعایت اصول فنی درجوشکاری به انضمام انجام تست های تشخیص کیفیت جوش می تواند به تنها ضامن سلامت و کارایی اتصالات جوشی در شرایط کاری باشد؟ این مقاله با بررسی جوشکاری خانواده خاصی از فولادها (فولادهای زنگ نزن آستنیتی )، نشان می دهد که یک اتصال جوشی با وجود موفقیت در آزمون های کنترل کیفیت با مشکلاتی در شرایط کاری مواجه شده است و خاطر نشان می کند که به همراه توسعه و به کارگیری تکنولوژی جوشکاری، اشنایی با متالورژی جوشکاری نیز ضرورتی انکارناپذیر در تضمین سلامت اتصالات جوشی است. با توجه به کاربرد فزاینده جوشکاری در صنعت نفت، همچنین جایگاه خاص فولادهای زنگ نزن در تاسیسات این صنعت در شرایط متنوع دمایی، تنشی و محیطی، مقاله حاضر که خود برگرفته از یک تجربه صنعتی است می تواند تجربه ارزنده ای را به متخصصان عزیز کشورمان در این صنعت انتقال دهد.

آیا رعایت اصول فنی و کنترل کیفیت در جوشکاری می تواند به تنهایی ضامن سلامت و کارایی اتصالات جوشی به کار رفته در صنعت نفت باشد؟ Keywords:

فولاد زنگ نزن آستنیتی , خوردگی بین دانه ای , ترد ساختاری فلز جوش , فاز سیگما

آیا رعایت اصول فنی و کنترل کیفیت در جوشکاری می تواند به تنهایی ضامن سلامت و کارایی اتصالات جوشی به کار رفته در صنعت نفت باشد؟ authors

سیروس جوادپور

عضو هیئت عمی بخش مهندسی مواد دانشگاه شیراز

سیداحمد جنابعالی جهرمی

عضو هیئت عمی بخش مهندسی مواد دانشگاه شیراز

خلیل الله قیصری

دانشجوی دکتری مهندسی مواد دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مجید برغانی2 آزمایشات مخرب در جوش* چهارمین کنفرانس ملی جوش ...
خلیل الله قیصری، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشگاه شیراز، سال ...
AWS, Structural Welding Code - Stainless Steel, 01.6, 1999. ...
S.A.David, Ferrite Morphology and Variations in Ferrite Content in Austenitic ...
M.Schwind, J.Kallqvist, Sigma Phase Precipitation in Stabilized Austenitic Stainless Steels, ...
V.Cihal, Intergranular Corrosion of Steel And Alloys, Elsevier Science, 1984. ...
M.G.Fontana, N.D.Greene, Corrosion Engineering, McGraw-Hill, 1986 ...
S. kou, Welding Metallurgy, Second Edition, Wiley Inter science, USA2003 ...
W.T.Delong, Ferrite in Austenitic Stainless Steel Weld Metal, Welding Journal, ...
L.Liand, R.W.Messler, Stress Relaxation Study of HAZ Reheat Cracking in ...
J.Wegrazyn, A.Klimpel, The Effect of Alloying Elements on Sigma Phase ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "آیا رعایت اصول فنی و کنترل کیفیت در جوشکاری می تواند به تنهایی ضامن سلامت و کارایی اتصالات جوشی به کار رفته در صنعت نفت باشد؟" توسط سیروس جوادپور، عضو هیئت عمی بخش مهندسی مواد دانشگاه شیراز؛ سیداحمد جنابعالی جهرمی، عضو هیئت عمی بخش مهندسی مواد دانشگاه شیراز؛ خلیل الله قیصری، دانشجوی دکتری مهندسی مواد دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی توسعه فناوری در صنعت نفت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فولاد زنگ نزن آستنیتی ، خوردگی بین دانه ای ، ترد ساختاری فلز جوش ، فاز سیگما هستند. این مقاله در تاریخ 17 خرداد 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1961 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جوشکاری یکی از مهمترین فرایندها در تولید می باشد است که جایگاه خاصی را در صنایع مختلف خصوصا در صنایع وابسته به نفت دارد. متخصصان این علم بر این باورند که جوشکاری پر عیب ترین روش تولید است. بنابراین با تهیه و تنظیم دستور العملها، استانداردها و آزمایشات دقیق کنترل کیفیت، سعی در کنترل عیوب ناشی از جوشکاری دارند. اما ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله آیا رعایت اصول فنی و کنترل کیفیت در جوشکاری می تواند به تنهایی ضامن سلامت و کارایی اتصالات جوشی به کار رفته در صنعت نفت باشد؟ با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.