سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش جدید دانشگاه ها: توسعه قابلیت های کارآفرینی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,446

This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESHTEGHAL02_003

Index date: 23 June 2007

نقش جدید دانشگاه ها: توسعه قابلیت های کارآفرینی abstract

تغییرات سریع محیطی شرایط جدیدی را برای آموزش عالی ایجاد کرده است. برایند این شرایط، لوزم توسعه قابلیت های کارآفرینی در کشور بهمنظور ایجاد کسب و کارهای جدید، استفاده از ظرفیتها بلا استفاده، توسعه ظرفیتهای موجود و حل مشکلات اجتماعی است. در پاسخ به این چالش ها، ماموریت جدید دانشگاه ها ایجاد قابلیت های کارآفرینی در دانش آموختگان دانشگاهها است. بدین منظور دانشگاه ها می بایست ابتدا خود را برای ایفای این نقش آماده نمایند. به عبارت دیگر رویکرد کارآفرینی دانشگاهی راهی به سوی دانشگاه کارآفرین است. کارآفرینی دانشگاهی عبارت از ایجاد زمینه توسعه نوآوری در اعضای دانشگاه، تجاری کردن نتایج تحقیقات دانشگاهی و نواوری در گسترش مرزهای دانش بشری است. در این مقاله ابتدا با ذکر مقدمه ای در مورد شرایط پیش روی دانشگاه ها و لزوم ایفای نقش دانشگاه ها در تسریع فرایند توسعه کشور، دلائل نیاز به توسعه کارآفرینی در کشور بیان میشود. سپس مفهوم کارآفرینی دانشگاهی و دانشگاه کارآفرین شرح داده می شود. نقش دانشگاه در توسعه قابلیتهای کارآفرینی به منظور ایجاد قابلیتهای لازم برای توسعه در ابعاد فردی، سازمانی و اجتماعی و الزامات ایفای درست این نقش توسط دانشگاه بحث اصلی این مقاله است. در پایان با توجه به انتظارات موجود از دانشگاه های کشور، یک مدل برای ایجاد تحول در دانشگاه ها به منظور دستیابی به دانشگاه کارآفرین ارائه می گردد.

نقش جدید دانشگاه ها: توسعه قابلیت های کارآفرینی Keywords:

نقش جدید دانشگاه ها: توسعه قابلیت های کارآفرینی authors

جهانگیر یداللهی فارسی

استادیار و مدیر گروه کارآفرینی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ مجموعه مقالات برگزیده و خلاصه مقالات ... 9.Ropke Jochen, ...
Astebro, T. (2003): return to independent invention: evidence of unrealistic ...
Balazs katalin, 1996, academic entrepreneurs and their role in http ...
Becker, markus C. / Knudsen, Thorbjorn (2004).The role of e ...
Etzkowitz, Henry (2004). The Evolution of the Entrepreneuri al University, ...
Leydesdorff, loet (2002), The measurement and evaluation of triple Helix ...
Mokyr, joel (2002): The gifts of Athena: historical origins of ...
Ropke, jochen (1992): cooperative entrepre neurship _ ...
Ropke Jochen, 1998, the e _ trepreneurial university: Innovation academic ...
Schulte, peter (2004). The entrepreneurial University: a strategy for instutional ...
Teichler, Ulrich (2004). Change in the relationships between higher Education ...
conference "University and society: engaging stakeholders" _ 1-3 April 2004, ...
Wolf, Alison (2002): Does education matter? Myths about education and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش جدید دانشگاه ها: توسعه قابلیت های کارآفرینی" توسط جهانگیر یداللهی فارسی، استادیار و مدیر گروه کارآفرینی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش اشتغال و نظام آموزش عالی کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دانشگاه کارآفرین ، قابلیت کارآفرینی ، یادگیری کارآفرینی ، ماموریت دانشگاه ، کارآفرینی هستند. این مقاله در تاریخ 2 تیر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5446 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تغییرات سریع محیطی شرایط جدیدی را برای آموزش عالی ایجاد کرده است. برایند این شرایط، لوزم توسعه قابلیت های کارآفرینی در کشور بهمنظور ایجاد کسب و کارهای جدید، استفاده از ظرفیتها بلا استفاده، توسعه ظرفیتهای موجود و حل مشکلات اجتماعی است. در پاسخ به این چالش ها، ماموریت جدید دانشگاه ها ایجاد قابلیت های کارآفرینی در دانش آموختگان دانشگاهها است. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش جدید دانشگاه ها: توسعه قابلیت های کارآفرینی با 23 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.