سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کنترل غیر خطی جبران کننده استاتیکی توان راکتیو (SVC) به منظور بهبود پایداری دینامیکی سیستم قدرت

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,212

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC14_005

Index date: 21 September 2007

کنترل غیر خطی جبران کننده استاتیکی توان راکتیو (SVC) به منظور بهبود پایداری دینامیکی سیستم قدرت abstract

در این مقاله استفاده از روش کنترل ساختار متغیر (VSC) 1 برای کنترل جبران کننده استاتیکی توان راکتیو (SVC)2 به منظور افزایش میرایی نوسانات الکترومکانیکی سیستمهای قدرت مورد بررسی قرار گرفته است . یکی از سیستمهای که در سالهای اخیر برای میرا کردن نوسانات الکترومکانیکی مورد استفاده قرار گرفته ، جبران کننده استاتیکی توان راکتیو است . این جبران کننده از سرعت بالایی برخوردار است و محدودیت های پایدار کننده سیستم قدرت (PSS)3 را ندارد و در قسمتهای مختلف شبکه میتوان از آن استفاده کرد . در اینجا از روش کنترل غیر خطی ساختار متغیر برای کنترل جبران کننده استاتیکی توان راکتیو استفاده شده است . این کنترل کننده نسبت به عدم قطعیتهایی که در ساختار و مدل سیستم وجود دارد و اختلالات خارجی حساسیت ندارد . برای طراحی پارامترهای کنترل کننده از مدل خطی سیستم استفاده شده است و کنترل کننده با استفاده از روش آنالیز حساسیت مقادیر ویژه به گونه ای طراحی شده است که قطبهای غالب سیستم را تا حد امکان به سمت چپ محور موهومی صفحه مختلط انتقال دهد . با استفاده از شبیه سازی کامپیوتری عملکرد کنترل کننده در قبال اختلال های مختلف بررسی شده است و عملکرد آن با کنترل کننده بهینه مقایسه شده است [1] که نشاندهنده برتری نسبی این روش میباشد .

کنترل غیر خطی جبران کننده استاتیکی توان راکتیو (SVC) به منظور بهبود پایداری دینامیکی سیستم قدرت Keywords:

نوسانات الکترومکانیکی , جبران کننده های استاتیکی توان راکتیو (SVC) , کنترل کننده با ساختار متغیر (VSC)

کنترل غیر خطی جبران کننده استاتیکی توان راکتیو (SVC) به منظور بهبود پایداری دینامیکی سیستم قدرت authors

مهدی معلم

عضو هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران

ولی اله طحانی

عضو هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران

فرشاد فرید

کارشناس ارشد عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- فرید، فرشاد، کنترل غیر خطی جبران کننده استاتیکی توان ...
- کشاورزی، رسول، کنترل جبران کننده توان راکتیو استاتیک، (SVC) ...
نوسانات ژنراتور سنکرون پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده برق و ...
- liou, K.L., and Y.Y Hsu , Damping of gemerator ...
- Hung _ J.Y., W.B.Gao and J.C.Hung, ، Variable structure ...
-Utkin, V.I.?Variable structure systems with sliding modes، ، , IEEE ...
-Wang _ Y., R.R. Mohler, R.Spee, and W .Mittestand, ،، ...
stability, IEEE Trans _ on power systems, Vol . 7 ...
- Chan, W. C., Y.Y.Hus, *An optimal Variable structure stabilizer ...
- UKtin, V.I., and K.D.Yang _، Methods for constructing discontinuty ...
- Yu, Y.N., Electrice power system dynamics _ Academic press, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کنترل غیر خطی جبران کننده استاتیکی توان راکتیو (SVC) به منظور بهبود پایداری دینامیکی سیستم قدرت" توسط مهدی معلم، عضو هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران؛ ولی اله طحانی، عضو هیئت علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی اصفهان، اصفهان، ایران؛ فرشاد فرید، کارشناس ارشد عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نوسانات الکترومکانیکی، جبران کننده های استاتیکی توان راکتیو (SVC) ، کنترل کننده با ساختار متغیر (VSC) هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5212 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله استفاده از روش کنترل ساختار متغیر (VSC) 1 برای کنترل جبران کننده استاتیکی توان راکتیو (SVC)2 به منظور افزایش میرایی نوسانات الکترومکانیکی سیستمهای قدرت مورد بررسی قرار گرفته است . یکی از سیستمهای که در سالهای اخیر برای میرا کردن نوسانات الکترومکانیکی مورد استفاده قرار گرفته ، جبران کننده استاتیکی توان راکتیو است . این جبران ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کنترل غیر خطی جبران کننده استاتیکی توان راکتیو (SVC) به منظور بهبود پایداری دینامیکی سیستم قدرت با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.