سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاهش نویزفرکانس بالای یکسوکننده های باضریب توان واحددرشبکه توزیع

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,830

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC14_027

Index date: 21 September 2007

کاهش نویزفرکانس بالای یکسوکننده های باضریب توان واحددرشبکه توزیع abstract

یکسوکننده ها درصنعت بطور فزاینده ای بکار می روند . یکسوسازهای کلاسیک از سمت ورودی جریان غیرسینوسی از شبکه برق می کشند . این باعث تولید مشکلات فرکانس پایین نظیر اعوجاج ولتاژ می شود . برای حل این مسئله انواع روشهای شکل دادن به جریان ورودی این مبدلها ابداع شده است . یکی از مهمترین این روشها تکنیک PWM است . اگرچه این روش در حل مشکلات فرکانس پایین موفق عمل می کند و جریان ورودی یکسوساز به صورت سینوسی درمی آید اما خود باعث مسائل فرکانس بالامی شود یکسوسازکه بااستفاده از روش , PWM باضریب توان واحدکارمی کند , در فرکانس کلید زنی و مضارب آن تولید هارمونیکهای جریانی می کند که در حوزه فرکانسهای رادیویی ) (30 MHz_10 KHz قرار دارند . این تمرکز طیف فرکانسی در فرکانسهای خاص 1 ( RF )باعث تشدید مسئله تداخل الکترومغناطیسی 2 ( EMI) می گردد . در این مقاله به منظورکاهش اثر نویزدر فرکانسهای ذکر شده از روش 3 RPWM استفاده می گردد . در این روش طیف نویز جریان درحوزه فرکانس توزیع گردیده،درنتیجه دامنه آن در فرکانسهای ذکر شده کاهش می یابد . این روش بر روی یک یکسو ساز با ضریب توان واحد اعمال شده و نویز تولید شده مطابق استاندارد به توسط یک شبکه تطبیق امپدانس ) 4 ( LISN اندازه گیری می شود . در این تحلیل از یک مدارمعادل نویز در مطالعه نویز استفاده شده است . نتایج بدست آمده بر کارایی روش RPWM درکاهش نویز رادیویی و حل مشکل EMI صحه می گذارند .

کاهش نویزفرکانس بالای یکسوکننده های باضریب توان واحددرشبکه توزیع Keywords:

کاهش نویزفرکانس بالای یکسوکننده های باضریب توان واحددرشبکه توزیع authors

شهریار کابلی

دانشگاه صنعتی شریف جمهوری اسلامی ایران

جواد مهدوی

دانشگاه صنعتی شریف جمهوری اسلامی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
J.Mahdavi, M. Tabandeh, A. K.Shahriari, 'Comparison of conducted RFI emission ...
J.Mahdavi, J.Roudet, R. Scheich, J.P. Rognon , conducted RFI emission ...
converter with sinusoidal input current, IEEE Industry Applications society conference, ...
A. M. Trzynadlow ski _ F.blaabjerge, J. K. Pederson, L. ...
On Industry Applications, vol. 30, no. 5 _ _ eptember/oc ...
M . j. Nave, ،Prediction of conducted emissions in switched ...
International standard , publication C .I .S .P .R 16. ...
R. L. Kirlin , S.Kwok, S.Legowski, and A.M. Trzy nadlowski, ...
A. M _ Trznadlowski _ S.Legowski , * Advanced random ...
T. G. Habetler , D. M. Divan, ، Acoustic noise ...
S .Y . R. Hui, I.Oppermann, S. Sathiakumar, ، Microproces ...
for DC-AC power conversion, ' IEEE trans. On power Electronic ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاهش نویزفرکانس بالای یکسوکننده های باضریب توان واحددرشبکه توزیع" توسط شهریار کابلی، دانشگاه صنعتی شریف جمهوری اسلامی ایران؛ جواد مهدوی، دانشگاه صنعتی شریف جمهوری اسلامی ایران نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله یکسوکننده،ضریب توان، PMW ،تداخل الکترومغناطیسی هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1830 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکسوکننده ها درصنعت بطور فزاینده ای بکار می روند . یکسوسازهای کلاسیک از سمت ورودی جریان غیرسینوسی از شبکه برق می کشند . این باعث تولید مشکلات فرکانس پایین نظیر اعوجاج ولتاژ می شود . برای حل این مسئله انواع روشهای شکل دادن به جریان ورودی این مبدلها ابداع شده است . یکی از مهمترین این روشها تکنیک PWM است ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاهش نویزفرکانس بالای یکسوکننده های باضریب توان واحددرشبکه توزیع با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.