سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

انتخاب مناسبترین محل نصب وسیگنال کنترلی پایدارکننده های مبتنی بر FACTS درسیستم های قدرت چند ماشینه

Publish Year: 1378
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,553

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSC14_032

Index date: 21 September 2007

انتخاب مناسبترین محل نصب وسیگنال کنترلی پایدارکننده های مبتنی بر FACTS درسیستم های قدرت چند ماشینه abstract

ضرائب کنترل پذیری ورویت شوندگی مدهای نوسانی فرکانس پایین سیستم قدرت با استفاده ازیک الگوریتم مرتبه کاسته تحلیل مودال بدست آمده اند که بمنظور انتخاب محل نصب و سیگنالهای کنترلی پایدارکننده های مبتنی بر FACTS درسیستم قدرت چند ماشینه بکار می روند . این الگوریتم درکنار روشی برای یافتن مدهای نوسانی فرکانس پایین سیستم , این امکان را ایجاد می کندکه ضمن برآورده شدن اهداف مورد نظر میزان محاسبات لازم تاحد زیادی کاهش یابند . این الگوریتم روی یک سیستم نمونه سه ماشینه , برای نصب یک خازن سری کنترل پذیر پیاده شده است .

انتخاب مناسبترین محل نصب وسیگنال کنترلی پایدارکننده های مبتنی بر FACTS درسیستم های قدرت چند ماشینه Keywords:

انتخاب مناسبترین محل نصب وسیگنال کنترلی پایدارکننده های مبتنی بر FACTS درسیستم های قدرت چند ماشینه authors

حیدرعلی شایانفر

دانشکده برق - دانشگاه علم وصنعت ایران

غلامحسین ابراهیمی

دانشکده برق - دانشگاه علم وصنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ Yang, x, snd Feliachi A: stabilization of inter - ...
!- Noroozian _ _ and Andersson' G _ Damping of ...
l- Wang hf. Swift fj; and feedback signals of facts ...
_ Okamoto, H، ، kurita a.;and sekine; y; a method ...
_ Larsen E.V. sanchez- gasca jj and chow; jh .; ...
_ Chen X.R. p ahalawaththa _ N.C. annakkage U.D. and ...
Wang H.F. swift F.J and li M.: indices for selecting ...
Uchida n. and nagao ;T;A new eigen- analysis method of ...
Wong D.'rogers g porretta b.; and kundur p. eigenvalue analysis ...
Porter ;B.: modal control theory and Application (taylor& francis' london'1972) ...
YU; Y.N.:electric power system dynamic s'(Academic press;1983) ...
Swift; f.j. and Wang'H.F. Application of the conterollade series cOmpensator ...
BAZARRA M.S .sherali;h.d. and shetty c.m.' nonlinear programming (J.Wiley & ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "انتخاب مناسبترین محل نصب وسیگنال کنترلی پایدارکننده های مبتنی بر FACTS درسیستم های قدرت چند ماشینه" توسط حیدرعلی شایانفر، دانشکده برق - دانشگاه علم وصنعت ایران؛ غلامحسین ابراهیمی، دانشکده برق - دانشگاه علم وصنعت ایران نوشته شده و در سال 1378 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس بین المللی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نوسانات فرکانس پایین ؛ کنترل پذیری؛ رویت شوندگی؛ تحلیل مدال؛ مدل دینامیکی هفرون - فیلیپس هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1553 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ضرائب کنترل پذیری ورویت شوندگی مدهای نوسانی فرکانس پایین سیستم قدرت با استفاده ازیک الگوریتم مرتبه کاسته تحلیل مودال بدست آمده اند که بمنظور انتخاب محل نصب و سیگنالهای کنترلی پایدارکننده های مبتنی بر FACTS درسیستم قدرت چند ماشینه بکار می روند . این الگوریتم درکنار روشی برای یافتن مدهای نوسانی فرکانس پایین سیستم , این امکان را ایجاد می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله انتخاب مناسبترین محل نصب وسیگنال کنترلی پایدارکننده های مبتنی بر FACTS درسیستم های قدرت چند ماشینه با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.