سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,605

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASCONF01_069

Index date: 4 January 2016

بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH) abstract

در این تحقیق، برگ گیاه شوید با نام علمی . Anethum graveolens L برداشت شده از شهرستان تنکابن، به منظور شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی مورد بررسی قرار گرفت. استخراج اسانس، با روش تقطیر با آب و با دستگاه کلونجر انجام شد. برای شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید از دستگاه کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی ( GC/MS ) استفاده شد. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی برگ با روش مهار رادیکالهای آزاد ( DPPH ) بررسی شد. نتایج بررسی ترکیبات شیمیایی موجود در اسانس برگ گیاه شوید با استفاده از دستگاه (GC/MS ) بیانگر این مطلب بود که مجموعاً 20 ترکیب در اسانس گیاه شوید شناسایی شد. که ترکیبات عمده آن عبارتند از: آلفا فلاندرن(5/55) ، بتالاندرن (1/18)، متا سیمن (8/3)، آلفا و پارا دی متیل استرین (1/2)، آلفا پینن (9/1) و دیل آپیول (6/1). نتایج بدست آمده تست آنتی اکسیدانی به روش مهار رادیکال آزاد DPPH بیانگر این مطلب بود که با افزایش غلظت عصاره متانولی به 200 میکروگرم بر میلی لیتر بر درصد مهار رادیکال آزاد افزوده می شد. پس عصاره متانولی برگ گیاه شوید دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی بود.

بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH) Keywords:

بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH) authors

مهدی میرزایی چگنی

دانشجو رشته فیزیولوژی گیاهی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

بابک باباخانی

استادیار رشته فیزیولوژی گیاهی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

فریبا سرپوشان

استادیار رشته فیزیولوژی گیاهی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امید بیگی، ر، رهیافت های تولید و فر اوری گیاهان ...
رضایی، م، جایمند، ک، 1387، بررسی ترکیب های شیمیایی گیاه ...
کامکار، الف، 138. مطالعه فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس و عصاره شوید ...
مظفریان، ولی‌الله.1386. فلور ایران- تیره چتریان شماره54. تهران موسسه تحقیقات ...
Brand-W illiams, W., Cuvelier, M. and Berset, C., 1995. Use ...
Hyopalahti R, Kesalahti E, Linko R. Effect of hot air ...
Ielpo M T L , Basile A , Miranda R ...
seaw fui ming , 2006 _ chemical research on chemical ...
Sellar, Wanda , 2001, The Directory of Essential Oil , ...
Stojicevic SS, Stanisiavljevic IT, Velickovic DT, Veljkovic VB, Lazic ML. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH)" توسط مهدی میرزایی چگنی، دانشجو رشته فیزیولوژی گیاهی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن؛ بابک باباخانی، استادیار رشته فیزیولوژی گیاهی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن؛ فریبا سرپوشان، استادیار رشته فیزیولوژی گیاهی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنکابن نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس علمی پژوهشی علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسانس، عصاره متانولی، فعالیت آنتی اکسیدانی، GC/MS ، Anethum graveolens L هستند. این مقاله در تاریخ 14 دی 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1605 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق، برگ گیاه شوید با نام علمی . Anethum graveolens L برداشت شده از شهرستان تنکابن، به منظور شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی مورد بررسی قرار گرفت. استخراج اسانس، با روش تقطیر با آب و با دستگاه کلونجر انجام شد. برای شناسایی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید از دستگاه کروماتوگرافی گازی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ترکیبات شیمیایی اسانس برگ گیاه شوید برداشت شده ازشهرستان تنکابن و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصارهمتانولی برگ این گیاه به روش مهار رادیکال آزاد (DPPH) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.