سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی عمر عایقی و مقدار پیری ترانسفورماتورهای قدرت و توزیع در شرایط اضافه بار و تحت تنشهای حرارتی و الکتریکی

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,921

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EPDC09_037

Index date: 2 December 2007

ارزیابی عمر عایقی و مقدار پیری ترانسفورماتورهای قدرت و توزیع در شرایط اضافه بار و تحت تنشهای حرارتی و الکتریکی abstract

تخمین طول عمر باقیمانده ترانسفورماتورهای قدرت و توزیع از دغدغه های اصلی اغلب دارندگان این تجهیزات، مخصوصا در مواقعی که ترانسفورماتور در شرایط اضافه بار پیوسته یا اضافه ارهای دوره ایی قرار می گیرد، می باشد . این مقاله، به ارزیابی عمر عایقی یک ترانسفورماتور قدرت تحت استرسهای مختلف حرارتی، الکتریکی و محیطی می پردازد. ابتدا به بررسی مدل تنش حرارتی یک ترانسفورماتور قدرت با استفاده از معادله آرینیوس پرداخته و سپس مدل بدست آمده بر اساس تنش الکتریکی اصلاح می گردد . در ادامه با استفاده از مفهوم پیری عایق ی و ضریب افزایش پیری، مقدار کاهش عمر نرمال ترانسفورماتور بواسطه اضافه بار ایجاد شده بر روی ترانسفورماتور یا افزایش دمای محیط، با توجه به توصیه های استاندارد تعیین می گردد . درانتها از روابط پیری عایقی برای تخمین مقدار کاهش عمر مفید یک ترانسفورماتور نمونه استفاده می گردد.

ارزیابی عمر عایقی و مقدار پیری ترانسفورماتورهای قدرت و توزیع در شرایط اضافه بار و تحت تنشهای حرارتی و الکتریکی Keywords:

ارزیابی عمر عایقی و مقدار پیری ترانسفورماتورهای قدرت و توزیع در شرایط اضافه بار و تحت تنشهای حرارتی و الکتریکی authors

ابوالفضل حلوایی نیاسر

دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان

احمد غلامی

دانشگاه صنعتی اصفهان

حسن مقبلی

دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. P. Cygan, B. Krish nakumar, ، Lifetimes of Polypropyl ...
. D.M. Allan, ،، Practical Li fe-As sessment Technique for ...
. S. B. Pandey, Ch. Lin, ،Estimation for a Life ...
. M.R. Meshka toddini, ? A Practical for Lifetime Estimation ...
. H.S. Endicott, B.D. Hatch, R. G. Sohmer, 4Application of ...
. T.S. Ramu, ،on the estimation of life power apparatus ...
. L. Mokhnache, A. Boubakeur, N. Nait Said, *Comparison of ...
. C57.9 1-1995/Cor 1-2002 IEEE guide for loading mineral-oil- immersed ...
. Sen, P.K.; Sarunpong Pansuwan, 4Overloading and loss-of-life assessment guidelines ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی عمر عایقی و مقدار پیری ترانسفورماتورهای قدرت و توزیع در شرایط اضافه بار و تحت تنشهای حرارتی و الکتریکی" توسط ابوالفضل حلوایی نیاسر، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ احمد غلامی، دانشگاه صنعتی اصفهان؛ حسن مقبلی، دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی نهمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عمر عایقی، ترانسفورماتور، پیری عایقی، ضریب افزایش پیری هستند. این مقاله در تاریخ 11 آذر 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2921 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تخمین طول عمر باقیمانده ترانسفورماتورهای قدرت و توزیع از دغدغه های اصلی اغلب دارندگان این تجهیزات، مخصوصا در مواقعی که ترانسفورماتور در شرایط اضافه بار پیوسته یا اضافه ارهای دوره ایی قرار می گیرد، می باشد . این مقاله، به ارزیابی عمر عایقی یک ترانسفورماتور قدرت تحت استرسهای مختلف حرارتی، الکتریکی و محیطی می پردازد. ابتدا به بررسی مدل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی عمر عایقی و مقدار پیری ترانسفورماتورهای قدرت و توزیع در شرایط اضافه بار و تحت تنشهای حرارتی و الکتریکی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.