سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه ی ادراک از خود در دانش آموزان تیز هوش و عادی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 655

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSYCHOCONF03_115

Index date: 16 February 2016

مقایسه ی ادراک از خود در دانش آموزان تیز هوش و عادی abstract

هدف پژوهش حاضر مقایسه ی ادراک از خود در دانش آموزان تیز هوش و عادی می باشد. روش این پژوهش از نوععلی- مقایسه ای است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان عادی (n=680229) و تیزهوش (4240=n) شهر تبریز در سال تحصیلی 1393 می باشد. در انتخاب نمونه، با استفاده از روش نمونه گیریخوشه ای 180 نفر 90 نفر از هر گروه به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. برای سنجش متغیرهای مورد مطالعهاز پرسشنامه ادراک از خود هارتر (1985) استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها، از روش تحلیل واریانس چندمتغیره (MANOVA) استفاده شد. نتایج نشان داد بین ادراک از خود و مولفه های آن (خود مادی و خود روانی)دانش آموزان تیزهوش و عادی تفاوت معناداری وجود دارد.

مقایسه ی ادراک از خود در دانش آموزان تیز هوش و عادی Keywords:

دانش آموزان تیز هوش , ادراک از خود

مقایسه ی ادراک از خود در دانش آموزان تیز هوش و عادی authors

ولی امان پور

گروه روانشناسی بالینی، پردیس علوم و تحقیقات اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، ایران- گروه روانشناسی بالینی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد ا

عزت الله احمدی

استادیار دانشگاه آزاد تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- بهرامی، محمد.(1390). مقایسه رفتارهای اجتنابی، تنظیم شناختی هیجان وادرک ...
- ثمرین، شهرام؛ برومند نسب، مسعود؛ فلاطونی، فردوس(1389). طی پژوهشی ...
- خیر، محمد و البرزی، محمد.(1386). مقایسه باورهای انگیزشی در ...
- رضائی، لیلا؛ مصطفایی، علی و خانجانی، زینب. (1393). بررسی ...
- سیف، دیبا؛ بشاش، لعیا و لطیفیان، مرتضی.(1387). تاثیر ابعاد ...
تلفن: 6 - 88556491 - 1 2 0 دور نگار: ...
_ Heinz, N & Marlene _ chommer -Aikins _ M.(2013). ...
-Ji, J.Y.(2009). The impact child maltreatment on the mental healh ...
-Marsh, H. W.(2013). The effects of gifted and lalented programs ...
-Worrell, F.C. (2012). _ exploratory factor analysis of Harter self-perception ...
-Veeman, M.V & Verheij , J.(2005). Technical Students Met cognitive ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه ی ادراک از خود در دانش آموزان تیز هوش و عادی" توسط ولی امان پور، گروه روانشناسی بالینی، پردیس علوم و تحقیقات اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل، ایران- گروه روانشناسی بالینی، واحد اردبیل، دانشگاه آزاد ا؛ عزت الله احمدی، استادیار دانشگاه آزاد تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی روانشناسی و علوم رفتاری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دانش آموزان تیز هوش، ادراک از خود هستند. این مقاله در تاریخ 27 بهمن 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 655 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف پژوهش حاضر مقایسه ی ادراک از خود در دانش آموزان تیز هوش و عادی می باشد. روش این پژوهش از نوععلی- مقایسه ای است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان عادی (n=680229) و تیزهوش (4240=n) شهر تبریز در سال تحصیلی 1393 می باشد. در انتخاب نمونه، با استفاده از روش نمونه گیریخوشه ای 180 نفر 90 نفر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه ی ادراک از خود در دانش آموزان تیز هوش و عادی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.