سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بودجه بندی بر مبنای فعالیت در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,713

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IRIMC05_062

Index date: 22 December 2007

بودجه بندی بر مبنای فعالیت در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی abstract

این مطالعه به بررسی و طراحی سیستم (Activity Based Budgeting (ABB برای بودجه بندی و ارائه اطلاعات مناسب در راستای تصمیم گیری ها در دانشگاه ها و موسسات آموزشی می پردازد. مدل پیشنهادی در سه مرحله طراحی و اجرا شد. در گام اول طراحی، جهت جمع آوری اطلاعات از روش مشاهده، مصاحبه و نیز پرسشنامه استفاده گردید. در گام دوم، فعالیت های اصلی و عمده با توجه ب مطالعات خارجی انجام شده در دانشگاه های ایلات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا و نیز با در نظر گرفتن شرایط دانشگاه شیراز و با ساتفاده از نمودار سازمانی آن شناسایی و تعریف شد. پس از جمع آوری اطلاعات لازم بودجه ای، اقدام به شناسایی و تعریف مبناهای فعالیت گردید. برای انتخاب مبنای مناسب، از روش های علمی و معمولی، مطالعات مشابه خارجی و داخلی و مشاهده کارهای علمی مصاحبه با مدیران استفاده شد. در گام سوم طراحی، مبالغ بودجه ای با ساتفاده از عوامل شناسایی شده، به فعالیت ها تخصیص داده شد. شناسایی عوامل و مبناهای مناسب برای تخصیص مبالغ بودجه ای به دانشکده ها، گام چهارم طراحی بود. پس از شناسایی عوامل مناسب، مبالغ بودچه ای به دانشکده ها تخصیص یافت. فراهم نمودن امکان مشارکت مدیران در تهیه بودجه، تهیه محرک های لازم و مبناهای مناسب برای تخصیص بودجه به دانشکده ها، تعیین سهم فعالیت های آموزشی، پژوهشی، دانشجویی و سایر فعالیت ها از بودجه تخصیص یافته، تهیه راهکارهای مناسب برای تخصیص بودجه به دانشکده ها، کمک به تصمیم گیری مدیران و در نهایت تهیه بودجه بر مبنای فعالیت در دانشگاه شیراز، مهمترین یافته های این پژوهش می باشد.

بودجه بندی بر مبنای فعالیت در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی Keywords:

بودجه بندی بر مبنای فعالیت , هزینه یابی بر مبنای فعالیت , عوامل و محرک های فعالیت , فعالیت ها و تخصیص

بودجه بندی بر مبنای فعالیت در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی authors

امیررضا رمضانی

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
عزیزی، احمد و احمد مدرس، هزینه‌یابی بر مبنای فعالیت، چاپ ...
نمازی، محمد و کاملیا کمالی، بررسی نحوه تخصیص اعتبارات بودجه ...
. - Norkiewicz, Angela, Nine Steps to Implementing ABC, Management ...
!- Robertson, Steve , Geof , Applebee, Richard, Bernasconi, Nathan, ...
;- Report Released, A Study to Develop a Costing Methodology ...
_ Cox, S. K. G. P. Downey and G. L. ...
_ Crooper, Paul, and Roger, Cook, Activity - Based Costing ...
Bradley, Garry and Con, Mozyerin, An Introduction to Activity Based ...
_ Budaghyan, Armen, Budgeting Model and System at the University ...
;- Cox, S. K. G. P. Downey and G. L. ...
Kaplan, R. S. and R. Cooper, Cost Effect: Using Integrated ...
Sharman, P., Ac tivity/Proces S Budgets: A tool for Change ...
Brimson, J. A. and John, Antos, Driving Value Using Activity-B ...
Borjesson, Sofia, A Case Study on Activity- Based Budgeting", Journal ...
Cooper, Robin, The Rise of Activity-B ased Costing -Part Two: ...
Jong, Joon and B. h. Kleiner, How to Implement Activity ...
Bars, Bert and Jan, Emblemsvag, The Use of Activity Based ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بودجه بندی بر مبنای فعالیت در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی" توسط امیررضا رمضانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بودجه بندی بر مبنای فعالیت ، هزینه یابی بر مبنای فعالیت ، عوامل و محرک های فعالیت ، فعالیت ها و تخصیص هستند. این مقاله در تاریخ 1 دی 1386 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7713 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مطالعه به بررسی و طراحی سیستم (Activity Based Budgeting (ABB برای بودجه بندی و ارائه اطلاعات مناسب در راستای تصمیم گیری ها در دانشگاه ها و موسسات آموزشی می پردازد. مدل پیشنهادی در سه مرحله طراحی و اجرا شد. در گام اول طراحی، جهت جمع آوری اطلاعات از روش مشاهده، مصاحبه و نیز پرسشنامه استفاده گردید. در گام دوم، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بودجه بندی بر مبنای فعالیت در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.