سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نظریه یادگیری ثرندایک و کاربرد آن در نظام آموزش و پرورش

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 17,951

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ASIBCONF01_519

Index date: 6 March 2016

بررسی نظریه یادگیری ثرندایک و کاربرد آن در نظام آموزش و پرورش abstract

یادگیری،کارکردی اساسی و انطباق جویانه برای انسان است. انسانها نسبت به سایر موجودات، یادگیرندگانی انعطافپذیرتر هستند که فعالانه به کسب دانش و مهارت می پردازند. بسیاری از یادگیریهای آدمیان بدون آنکه آموزش رسمی دریافت کنند، صورت میگیرنداما از زمانی که در پی کسب اطلاعات نظامدار و ساختمندی همچون خواندن، نوشتن، حساب کردن و... بر میآیند،آموزش رسمی ضرورت مییابد. در حال حاضر علم به مفاهیم جدیدی در فرآیند یادگیری اشاره دارد که مستلزم توسعه قابلیت ها و تواناییهای شناختی، حل مسئله و قدرت استدلال میباشد. بین اصول یادگیری و روشهای آموزشی رابطه نزدیکی وجود دارد. در بسیاری موارد،اصول حاصل از پژوهشهای یادگیری آزمایشگاهی سرانجام در کلاس درس مورد استفاده قرار گرفته اند. کاربرد وسیع یادگیری برنامه- ای، ماشین های آموزشی و آموزش به کمک کامپیوتر نمونههایی از چگونگی تاثیر پژوهش بر روشهای آموزشی هستند. روند جاری آموزش و پرورش به سوی نظامهای آموزش شخصی یا آموزش فردی را نیز می توان محصول پژوهشهای مربوط به فرآیند یادگیریدانست. نظریه یادگیری ثرندایک از جمله اصول پویا و کاربردی در حوزه آموختن می باشد که تاثیرهای متفاوتی را در نظام آموزش و پرورش، خصوصا در حوزه آموزشی ایجاد کرده است. این مقاله به روش کتابخانهای تدوین گردیده و در تهیه آن از منابع معتبر و بهروز علمی استفاده شده است. نگارنده در این مقاله در پی بررسی نظریه یادگیری ثرندایک و تأثیر آن بر نظام آموزش و پرورش میباشد

بررسی نظریه یادگیری ثرندایک و کاربرد آن در نظام آموزش و پرورش Keywords:

بررسی نظریه یادگیری ثرندایک و کاربرد آن در نظام آموزش و پرورش authors

احمد رضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام

رضا رضایی

دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره دانشگاه فرهنگیان،پردیس شهید مدرس ایلام

مطهره صادقی قهرودی

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان،مرکز آموزش عالی امام خمینی کاشان

مسعود رضازاده

دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان،پردیس علامه امینی تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اسلاوین، رابرت ایی، روان شناسی تربیتی(نظریه و کاربست06 20)، مترجم:یحیی ...
اولسون، متیو اچ؛ هرگنهان، بی آر، مقدمه ایی بر نظریه ...
بیابانگرد، اسماعیل، روان شناسی تربیتی، تهران، نشر ویرایش، .1392 ...
بیرمامی، منصور، روان شناسی یادگیری(رویکرد رفتاری)، نشر آیدین، .1388 ...
پارسا، محمد، روان‌شناسی یادگیری بر بنیاد نظریه ها، تهران، انتشارات ...
زارع، حسین، روان شناسی یادگیری، تهران، دانشگاه پیام نور، .1389 ...
سید محمدی، یحیی، روان شناسی یادگیری، تهران، نشر روان، .1391 ...
سیف، علی اکبر، روان شناسی پرورشی نوین‌روان شناسی یادگیری و ...
گنجی، حمزه، روان شناسی عمومی، تهران، نشر ساوالان، .1389 ...
کدیور، پروین، روان شناسی یادگیری، چاپ پنجم، تهران، انتشارات سمت، ...
هیلگارد، ارنست؛ باور، گوردون، نظریه های یادگیری، ترجمه دکتر محمد ...
وینفرد، هیل، روان شناسی یادگیری(نقد و توضیح نظریه های یادگیری)، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نظریه یادگیری ثرندایک و کاربرد آن در نظام آموزش و پرورش" توسط احمد رضایی، دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام؛ رضا رضایی، دانشجوی کارشناسی راهنمایی و مشاوره دانشگاه فرهنگیان،پردیس شهید مدرس ایلام؛ مطهره صادقی قهرودی، دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان،مرکز آموزش عالی امام خمینی کاشان؛ مسعود رضازاده، دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان،پردیس علامه امینی تبریز نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش علمی پژوهشی روانشناسی،علوم تربیتی و آسیب شناسی جامعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله یادگیری، روشهای آموزشی، آموزش وپرورش، ثرندایک هستند. این مقاله در تاریخ 16 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 17951 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یادگیری،کارکردی اساسی و انطباق جویانه برای انسان است. انسانها نسبت به سایر موجودات، یادگیرندگانی انعطافپذیرتر هستند که فعالانه به کسب دانش و مهارت می پردازند. بسیاری از یادگیریهای آدمیان بدون آنکه آموزش رسمی دریافت کنند، صورت میگیرنداما از زمانی که در پی کسب اطلاعات نظامدار و ساختمندی همچون خواندن، نوشتن، حساب کردن و... بر میآیند،آموزش رسمی ضرورت مییابد. در حال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نظریه یادگیری ثرندایک و کاربرد آن در نظام آموزش و پرورش با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.