سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی انتقال دهنده عصبی دوپامین و مسیرهای دوپامینرژیک و بیماریهای مرتبط

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 10,867

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

PSYCHO01_100

Index date: 8 May 2016

بررسی انتقال دهنده عصبی دوپامین و مسیرهای دوپامینرژیک و بیماریهای مرتبط abstract

دوپامین یکی از مهم ترین نوروترانسمیترهای مغزی می باشد که نقش های بسیار مهمی در مدارهای پاداشی مغز،کنترل حرکت،انگیزش،ادراک و بازده عملکردی و مهار تولید شیر ایفا میکند و همچنین دارای نقش اندکی در ارضا جنسی و تهوع است. نورون های دوپامینرژیک در نواحی مختلفی از مغز شناسایی شده اند که مهمترین آنها مسیر نیاگرا- استراتیوم،مزولیمبیک و مزوکورتیکال می باشد. مطالعات نشان می دهد که بیماریهایی مانند اسکیزوفرنی و پارکینسون به ترتیب در اثر افزایش تولید دوپامین در مسیر مزوکورتیکولیمبیک و کاهش تولید آن در اثر آسیب به نورون های دوپامینرژیک در مسیر نیاگرا استراتیوم ایجاد می شود. همچنین بیماری کم توجهی،بیش فعالی وسندرم پای بی قرار نیز با -کاهش دوپامین در ارتباط هستند. حس لذت ناشی از سوء مصرف بسیاری از مواد اعتیاد آور نیز می تواند به سبب فعال سازی مدارهای پاداشی دوپامینرژیک باشد. هدف از این پژوهش بررسی کتابخانه ای(سندی تحلیلی) انتقال دهنده عصبی - دوپامین و مسیرهای دوپامینرژیک در مغز و چگونگی اثر دوپامین بر ساختارهای مغزی می باشد.

بررسی انتقال دهنده عصبی دوپامین و مسیرهای دوپامینرژیک و بیماریهای مرتبط Keywords:

بررسی انتقال دهنده عصبی دوپامین و مسیرهای دوپامینرژیک و بیماریهای مرتبط authors

زینب زنگنه بیغش

دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشکده غیرانتفاعی رفاه

الهام سادات

دانشجوی دکتری تخصصی فیزیولوژی دانشگاه شهید بهشتی

سید جواد جواهری

.دانشجوی دکتری تخصصی فیزیولوژی دانشگاه شهید بهشتی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سید ابراهیم حسینی، فاطمه فیروزی راد، حیدر آقا بابا. "بررسی ...
پریسا دانش مطلق، مریم کچویی، آزاده نورمحمدی، سپیده فلاحی، حجت ...
مریم خیری، مهناز کسمتی، حسین نجف زاده، سید رضا فاطمی. ...
"اثر نانو ذرات اکسید روی بر وابستگی به مورفین درحضور ...
محمد صوفی آبادی، هاشم حقدوست یزدی لکرپ‌اکینس‌وت ج‌رب‌یبر درلل‌قا ش‌دب‌ف‌رلین ...
wisor;j _ .etal. d _ aminergicrole ...
.Andretic _ R;van swinderen;B Greenspan; RJ .Dopamenegic medulation of arousal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی انتقال دهنده عصبی دوپامین و مسیرهای دوپامینرژیک و بیماریهای مرتبط" توسط زینب زنگنه بیغش، دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی عمومی دانشکده غیرانتفاعی رفاه؛ الهام سادات، دانشجوی دکتری تخصصی فیزیولوژی دانشگاه شهید بهشتی؛ سید جواد جواهری، .دانشجوی دکتری تخصصی فیزیولوژی دانشگاه شهید بهشتی نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در روانشناسی و علوم تربیتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دوپامین، مسیرهای دوپامینرژیک، پارکینسون، اسکیزوفرنی، داروهای اعتیاد آور هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 10867 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دوپامین یکی از مهم ترین نوروترانسمیترهای مغزی می باشد که نقش های بسیار مهمی در مدارهای پاداشی مغز،کنترل حرکت،انگیزش،ادراک و بازده عملکردی و مهار تولید شیر ایفا میکند و همچنین دارای نقش اندکی در ارضا جنسی و تهوع است. نورون های دوپامینرژیک در نواحی مختلفی از مغز شناسایی شده اند که مهمترین آنها مسیر نیاگرا- استراتیوم،مزولیمبیک و مزوکورتیکال می باشد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی انتقال دهنده عصبی دوپامین و مسیرهای دوپامینرژیک و بیماریهای مرتبط با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.