سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقایسه تاثیرگذاری مراحل مدیریت ریسک و بحران در برنامه ریزی شهری جهت کاهش آسیب پذیری در حوادث شهری

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 679

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICMEH02_403

Index date: 6 September 2016

مقایسه تاثیرگذاری مراحل مدیریت ریسک و بحران در برنامه ریزی شهری جهت کاهش آسیب پذیری در حوادث شهری abstract

در جهان کنونی روزانه با اخبار وقوع حوادث و بحرانهای کوچک و بزرگ در گوشه و کنار آن در وسائل ارتباط جمعی منعکس نگرددشناخت هرچه دقیق تر بحران ، همچون هر حوضه مدیریتی دیگر به کنترل و هدایت هرچه مؤثرتر آن کمک می کند .پژوهش حاضر به بررسی بحران و ویژگی های آن و همچنین مدیریت ریسک و مولفه های آن و نقش آنها در برنامه ریزی مناسب شهری به منظور کاهش آسیب پذیری در حوادث و سوانح می پردازد روش :پژوهش حاضر از نوع تحقیق ، کاربردی و از نظر روش تحقیق توصیفی آماری می باشد.جامعه آماری مورد پژوهش 40 نفر از دست اندرکاران و کارشناسان خبره امر مدیریت بحران و دستگاهها و ارگانهای خدماتی و امدادرسان در سوانح و حوادث می باشد یافته ها : هر یک از راهبردهای بهبود چرخه مدیریت بحران،یعنی تحلیل خطر پذیری،پیشگیری وکاهش اثرات مخرب ،آمادگی،پیش بینی و هشداراولیه،پاسخگویی و بازیابی،از یک توزیع نرمال برخوردار هستند،زیرا Sigمدیریت بحران و ریسک موثر می باشند، و در بررسی ترتیب اثرگذاری نشان داد که در سطح اطمینان 99 درصد a=0/01 ترتیب تاثیرگذاری هر یک از راهبردهای بهبود چرخه مدیریت بحران متفاوت است، چرا که a=0/01 >Sig.0/0001 می باشد. پس، در رتبه بندی راهبردهای بهبود چرخه مدیریت بحران پیشگیری و کاهش اثرات مخرب با میانگین رتبه ای 4/57 بالاترین و تحلیل خطر پذیری بامیانگین رتبه ای:2/32 پایین ترین اولویت را دار می باشند

مقایسه تاثیرگذاری مراحل مدیریت ریسک و بحران در برنامه ریزی شهری جهت کاهش آسیب پذیری در حوادث شهری Keywords:

مقایسه تاثیرگذاری مراحل مدیریت ریسک و بحران در برنامه ریزی شهری جهت کاهش آسیب پذیری در حوادث شهری authors

حمزه بهروزی

کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه پیام نور بابل ایران

سیده مریم حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت لجستیک در حوادث مرکز علمی کاربردی هلال مازندران ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- آزموده اردلان، علیرضا، فروتن _ احسان، آقا محمدی، حسین ...
- سعیدنیا، احمد، 1383، مدیریت و برنامه ریزی شهری _ ...
-فرانسوا شوای، شهرسازی از تخیلات تا واقعیات، ترجمه محسن حبیبی، ...
- قنواتی، عزت الله، 1388 بت‌ول‌ه‌س‌ازی م‌ی‌ی‌تب‌ح‌رل ش‌ه‌ریب‌ه ف‌ظورکاهش‌بلی‌ای طیع‌ی‌زل‌زل ...
-Unlu , Ali. and, N. Kapucu. And, B. Sahin., "Disaster ...
-Ann Enander, Susanne Hede and O : rjan Lajksjo Department ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مقایسه تاثیرگذاری مراحل مدیریت ریسک و بحران در برنامه ریزی شهری جهت کاهش آسیب پذیری در حوادث شهری" توسط حمزه بهروزی، کارشناس ارشد برنامه ریزی شهری دانشگاه پیام نور بابل ایران؛ سیده مریم حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت لجستیک در حوادث مرکز علمی کاربردی هلال مازندران ساری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و علوم انسانی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدیریت ریسک ، برنامه ریزی شهری ، مدیریت بحران ،حوادث شهری هستند. این مقاله در تاریخ 16 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 679 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در جهان کنونی روزانه با اخبار وقوع حوادث و بحرانهای کوچک و بزرگ در گوشه و کنار آن در وسائل ارتباط جمعی منعکس نگرددشناخت هرچه دقیق تر بحران ، همچون هر حوضه مدیریتی دیگر به کنترل و هدایت هرچه مؤثرتر آن کمک می کند .پژوهش حاضر به بررسی بحران و ویژگی های آن و همچنین مدیریت ریسک و مولفه های ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی مدیریت بحران و مدیریت شهری و مدیریت بحران شهری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقایسه تاثیرگذاری مراحل مدیریت ریسک و بحران در برنامه ریزی شهری جهت کاهش آسیب پذیری در حوادث شهری با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.