سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی کتابخانهی عمومی شهرمراغه باآموزههای معماری پست مدرن

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 681

This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CONFUCIAN02_141

Index date: 11 September 2016

طراحی کتابخانهی عمومی شهرمراغه باآموزههای معماری پست مدرن abstract

کتابخانهعمومی یکی از مهمترین و کارآمدترین ابزار برای پیشرفت و شکوفایی علمی و بسترسازی فرهنگی است در همین راستا دراین مقاله باتوجه به گستردگی جغرافیایی واهمیت سیاسی و پیچیدگیهای فرهنگیواجتماعی شهر مراغه واقع در استان آذربایجان شرقی،بانگاهی عمیق به هدف گذاریهای درست وعلمی درامرکتاب وکتابخانههاپرداختهایم.منطقیترین راه برای رسیدن به سطح مطلوب،حرکتدرمسیراستانداردسازی کتابخانههابه لحاظ کمی وکیفی است.و روش تحقیق آن توسعهای وکالبدی است سیرتحولات وپیشرفتهای برقآسای علمی درقرن اخیرو ورودمظاهرتکنولوژیوفنآوری علمی درکتابخانههاسببشدتانسبت به استانداردهای موجود درزمینه کتابخانه هاتوجه شودوهمچنین معماری پست مدرن که باطراحی فرم و سبک به زدودن تنافربصری میانجامدوشبکهارتباطی آن،ضمن برقراری ارتباط منظموپویابه تقسیم متعادل فضاهای کتابخانه کمک میکندازنگاه سنتی حاکم برطراحی کتابخانه ها،خوانایی پروژه یعنی ماندگاری پروژه در ذهن انسان به طوری که یک ذهنیت کاملاًمجزا ویک واقعیت کاملاً مستقل رادر برمیبگیردکه ازاصول پست مدرن وبه روزمعماری امروزی ویا به اصطلاح تخصصی دارای تکنولوژی میباشد.معماری امروزی باتوجه به توسعهمصالح ساختمانی وتنوع آن ازیک طرف و وجودتئوریهایجدیددر زمینهمعماری وتکنولوژیهای برتر ساخت،هرچه بیشتردرصددتبدیل به یک نشانه ویک شخصیت کاملاً مستقل ودرعین حال کاملاًهماهنگ بامحیط اطراف وشهرسازی آن قسمت میباشند.کتاب وکتابخانهازلحاظ ساختاری وتبدیل شدن به یک فضای معماری دارای پتانسیلهای فراوان ایده پردازی ومفهومی میباشند.درپایان مقاله سعی شدهاست اصول طراحی این نوع فضاهابااستفاده ازمعماریپستمدرن به حجم بیرونی،نماهایبیرونی ارایهشودتابتواندتأثیری دردیدگاه طراحان ومعماران داشته باشد .

طراحی کتابخانهی عمومی شهرمراغه باآموزههای معماری پست مدرن Keywords:

طراحی کتابخانهی عمومی شهرمراغه باآموزههای معماری پست مدرن authors

فریدون ناهیدی

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر،شبستر،ایران

پونه حاجی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزادسلامی عجبشیر،عجبشیر،ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
]1[Davidoff _ Paul and Reiner Thomas- 1962- A. A choice ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی کتابخانهی عمومی شهرمراغه باآموزههای معماری پست مدرن" توسط فریدون ناهیدی، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر،شبستر،ایران؛ پونه حاجی زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد معماری، دانشگاه آزادسلامی عجبشیر،عجبشیر،ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کتابخانه،شهرمراغه،معماری پست مدرن،فرهنگ هستند. این مقاله در تاریخ 21 شهریور 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 681 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کتابخانهعمومی یکی از مهمترین و کارآمدترین ابزار برای پیشرفت و شکوفایی علمی و بسترسازی فرهنگی است در همین راستا دراین مقاله باتوجه به گستردگی جغرافیایی واهمیت سیاسی و پیچیدگیهای فرهنگیواجتماعی شهر مراغه واقع در استان آذربایجان شرقی،بانگاهی عمیق به هدف گذاریهای درست وعلمی درامرکتاب وکتابخانههاپرداختهایم.منطقیترین راه برای رسیدن به سطح مطلوب،حرکتدرمسیراستانداردسازی کتابخانههابه لحاظ کمی وکیفی است.و روش تحقیق آن توسعهای ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی کتابخانه و معماری کتابخانه طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی کتابخانهی عمومی شهرمراغه باآموزههای معماری پست مدرن با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.