سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی روند تولید و پارامترهای مؤثر بر کیفیت پنیر ریکوتا

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,498

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CDSB01_101

Index date: 24 January 2017

ارزیابی روند تولید و پارامترهای مؤثر بر کیفیت پنیر ریکوتا abstract

تولید پنیر ریکوتا (ریکوتون) یا پنیر دوبار پخته شده، دارای سابقه ای طولانی در نواحی مدیترانه است و از حرارت دادن زیاد آب پنیر اسیدی شده تهیه می گردد. این فرآوره دارای بافتی نرم و خامه ای و رایحه ای کاراملی است و برای مصرف مستقیم و یا به منظور تهیه لازانیا و راویولی، دسر و پر کردن درون شیرینی ها بسیار مناسب است. از شیر حاوی 2-1 درصد چربی، پنیر ریکوتای قابل قبولی تولید می شود که البته پائین بودن میزان چربی، موجب کاهش بعضی از مؤلفه های کیفی این فرآورده می گردد. در تولید پنیر ریکوتا، با افزودن آغازگرهای لاکتیکی یا استیکی و یا پودر آب پنیر اسیدی به شیر کامل، آن را اسیدی می کنند، به طوری که pH شیرکامل به 6 الی 9/5 می رسد. در ادامه، میزان حرارت را افزایش می دهند. دلمه به دست آمده در هنگام رسوب با هوا مخلوط و غوطه ور می شود که پس از آمدن در سطح، جمع وری می گردد. غوطه ور شدن دلمه به قدرت اسیدی قابل تیتراسیون، pH مناسب و نیز سکون کنترل شده توده دلمه بستگی دارد. کنترل غوطه وری، انتخاب عوامل رسوب و میزان رسوب دادن، دما و فساد از مهمترین فاکتورهای مؤثر بر کیفیت پنیر ریکوتا می باشد. هدف از این مطالعه، بررسی جنبه های مهم تولید و فاکتورهای مؤثر برکیفیت پنیر ریکوتای تولیدی است

ارزیابی روند تولید و پارامترهای مؤثر بر کیفیت پنیر ریکوتا Keywords:

ارزیابی روند تولید و پارامترهای مؤثر بر کیفیت پنیر ریکوتا authors

سحر مهدوی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات

عبدالرضا آقاجانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات

محمدیعقوب پنبه زن

دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رشیدی حسن. اصول تولید پنیر و فرآورده های آب پنیری. ...
سافری محمد. بررسی قابلیت استفاده مجدد از پساب صنایع غذایی ...
معتمدزادگان علی _ محمدباقر. استفاده بهینه از پساب کارخانجات پنیرسازی، ...
معتمدزادگان علی، قدرتی قرقی حسین و حمزه یی شبنم. بررسی ...
Boyd, A.N., Patton, S. and Day, E.A., 1967. The cheese ...
Habibi M.B., and A. M otamedzadegan _ 2001. Process optimization ...
Pallansch, M.J., 1972. New Methods for Drying Acid Whey. Proc. ...
Parliament, T.H., Kolor, M.G. and Rizzo, D.J., 1982. Volatile components ...
Vieira De Sa, F. and Barbosa, M., 1972. Cheese making ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی روند تولید و پارامترهای مؤثر بر کیفیت پنیر ریکوتا" توسط سحر مهدوی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات؛ عبدالرضا آقاجانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات؛ محمدیعقوب پنبه زن، دانشگاه آزاد اسلامی واحد محلات نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه علوم و صنایع غذایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پنیر ریکوتا، فرایند تولید، کنترل کیفیت هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1498 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تولید پنیر ریکوتا (ریکوتون) یا پنیر دوبار پخته شده، دارای سابقه ای طولانی در نواحی مدیترانه است و از حرارت دادن زیاد آب پنیر اسیدی شده تهیه می گردد. این فرآوره دارای بافتی نرم و خامه ای و رایحه ای کاراملی است و برای مصرف مستقیم و یا به منظور تهیه لازانیا و راویولی، دسر و پر کردن درون شیرینی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی روند تولید و پارامترهای مؤثر بر کیفیت پنیر ریکوتا با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.