ارزیابی نقاط ضعف و قوت توسعه استان گلستان با استفاده از مدل swot
Publish place: Fourth National Conference on Sustainable Development in Educational Sciences and Psychology, Social and Cultural Studies
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,434
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPSCONF04_274
تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395
Abstract:
اولین قدم در توسعه اقتصادی، شناسایی وضعیت آن منطقه از لحاظ عوامل درونی (نقاط قوت و ضعف) و عوامل بیرونی (نقاط فرصت و تهدید) در زمان حال و آینده نگری برای توسعه پایدار در منطقه می باشد. توسعه به مفهوم رشد همه جانبه و افزایش شاخص های کیفیت زندگی مردم یک کشور می باشد که بیش از هر چند بهتوسعه ی منابع انسانی و سرمایه های اجتماعی کشور و استفاده از پتانسیل های رشد در تمام نقاط کشور می باشد،لذا توسعه به عوامل زیادی بستگی داردکه تحت عنوان متغیرهای مستقل روی آن تاثیر می گذارند.استان گلستان نیز یکی ازاستان های محروم کشور می باشد که شاخص های توسعه یافتگی حاکی از آن است که استان محروم می باشد و باید بررسی کرد که در درجه ی اول عوامل موثر در توسعه اقتصادی استان به چه عواملی بستگی داشته و درعین حال باذکر پیشنهاداتی به دنبال راه حلهای اجرایی باشیم. دراین مقاله سعی شدهاست تا با ذکردلایل توسعه و سرمایه گذاری استان گلستان و طبقه بندی آنها با استفاده از مدل swot راهبردها سیاست های اجرایی توسعه متناسب با شرایط بومی استان ارائه شود. روش تحقیق دراین مقاله توصیفی و بر مبنای مستندات،شواهد و با به کار گیری مدل swot در نقاط مختلف استان می باشد نتایج حاصله از تحقیق درنهایت نشان دهنده ی این امر می باشد که مسئولان و مدیران اجرایی استان گلستان را به مرز توسعه یافتگی برسانند. این راه حل ها باید ضمن اجرائی بودن بتوانند سطح کیفیت زندگی را در استان گلستان افزایش دهد.
Keywords:
Authors
مهدی خداداد
کارشناس ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه گلستان
مهدیه نخعی
دانشجوی دکتری جغرافیا وبرنامه ریزی شهری،باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان،مرند،ایران
غلامرضا مومنی
رئیس موسسه آموزش عالی مهر اروند
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :