سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی الگوی اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعه گنج به عنوان مدل بومی توسعه پایدار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,768

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CICRE02_015

Index date: 25 April 2017

معرفی الگوی اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعه گنج به عنوان مدل بومی توسعه پایدار abstract

با توجه به شرایط و وضعیت فعلی کشور ایران و مشکلات ایجاد شده ناشی از تحریم ها پرداختن به موضوع اقتصاد مقاومتی امری ضروری به نظر می آید. از آنجا که دشمنان ایران به دنبال فرصت هستند تا از ناحیه اقتصاد به ملت ایران ضرباتی را وارد کنند، دولتبایستی از طریق اقتصاد مقاومتی به گونه ای تصمیم گیری کند تا از فرو پاشی ارزش های اقتصادی و فروپاشی ثروت ها جلوگیریشود. در این مقاله ضمن بیان مفاهیم اقتصاد مقاومتی به بررسی اقتصاد مقاومتی در شهرستان قلعه گنج استان کرمان و اقدامات انجام شده توسط بنیاد مستضعفان که به عنوان شهر الگوی اقتصاد مقاومتی انتخاب شده است، پرداخته شده است، نقش مردم در توسعه کارآفرینی، بررسی وضعیت منطقه قبل از طرح و بعد از طرح آبادانی قلعه گنج بیان شده است و در پایان ابعاد اقتصاد مقاومتی وتاثیرات آن بر کارآفرینی و اشتغال مردمان منطقه پرداخته شده است

معرفی الگوی اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعه گنج به عنوان مدل بومی توسعه پایدار Keywords:

معرفی الگوی اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعه گنج به عنوان مدل بومی توسعه پایدار authors

ایمان مهنی

عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت

جاسم بامری

دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه جیرفت

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :

مقاله فارسی "معرفی الگوی اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعه گنج به عنوان مدل بومی توسعه پایدار" توسط ایمان مهنی، عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی جیرفت؛ جاسم بامری، دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه جیرفت نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس جامع و بین المللی اقتصاد مقاومتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اقتصاد مقاومتی، کارآفرینی، قلعه گنج، بنیاد مستضعفان هستند. این مقاله در تاریخ 5 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1768 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با توجه به شرایط و وضعیت فعلی کشور ایران و مشکلات ایجاد شده ناشی از تحریم ها پرداختن به موضوع اقتصاد مقاومتی امری ضروری به نظر می آید. از آنجا که دشمنان ایران به دنبال فرصت هستند تا از ناحیه اقتصاد به ملت ایران ضرباتی را وارد کنند، دولتبایستی از طریق اقتصاد مقاومتی به گونه ای تصمیم گیری کند تا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی الگوی اقتصاد مقاومتی شهرستان قلعه گنج به عنوان مدل بومی توسعه پایدار با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.