سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارایه مدل بهینه معماری مدارس کشور ایران با رویکرد توسعه پایدار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 797

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NPRD01_061

Index date: 25 April 2017

ارایه مدل بهینه معماری مدارس کشور ایران با رویکرد توسعه پایدار abstract

معماری پایدار یکی از گرایش ها و رویکردهای نوین معماری است که در سال های اخیر مورد توجه عده زیادی از طراحان و معماران معاصر جهان قرار گرفته است. این معماری که برخاسته از مفاهیم توسعه پایدار می باشد در پی سازگاری و هماهنگی با محیط زیست یکی از نیازهای اساسی بشر در جهان کنونی است. با گذشت زمان و محوریت یافتن مسایل زیست محیطی در سطح جهانی، یکی از شاخصه های اساسی کشورهای کوشا در حفاظت از محیط زیست، سیاستگذاری در راستای آموزش به عنوان بعد سوم توسعه پایدار است. در دهه های اخیر مفهوم پایداری به یکی از مباحث مطرح در معماری و شهرسازی بدل شده است. این مفهوم با بسط جنبه های مختلف خود به عناوینی همچون پایداری اقتصادی، پایداری محیط زیست و پایداری اجتماعی- فرهنگی می پردازد. هدف از این پژوهش آن است که ضمن معرفی اصول و معیارهای طراحی مدارس با رویکرد پایدار، به طراحی یک مدل مطلوب از مدرسه پایدار بپردازد. بر این اساس ابتدا نقش آموزش و پرورش در توسعه پایدار مورد بررسی قرار گرفته و سپس مدل های مختلف مدارس مبتنی بر رویکرد توسعه پایدار مورد تحلیل قرار گرفته و نتایج به دست آمده نشان داد که در مدل مطلوب مدرسه پایدار، با کاربست اصول و معیارهایی همچون ارتباط با طبیعت، ادراک محیط، تنوع، کل گرایی، کاهش استفاده از منابع جدید ، حفاظت از محیط زیست و... میتوان به طراحی مدارس پایدار پرداخت، مدارسی که ضمن برآورده ساختن نیازهای استفاده کنندگان آموزش، به صرفه جویی در انرژی و حفظ محیط زیست نیز می پردازد.

ارایه مدل بهینه معماری مدارس کشور ایران با رویکرد توسعه پایدار Keywords:

ارایه مدل بهینه معماری مدارس کشور ایران با رویکرد توسعه پایدار authors

مهدی محمدی

دانشیار و عضو هیات علمی بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه شیراز

الناز نظری

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی، دانشگاه شیراز

فایزه فریدونی

دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی، دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ارمغان، مریم و گرجی مهلبانی، یوسف(387 1).ارزشهای معماری بومی ایرانی ...
ادوارد، برایان، 1389، "کتاب رهنمون‌هایی به سوی معماری پایدار، ویرایش ...
داودی، سعید، فلاح، محمد حسن و علی آبادی، محمد(1392).پایداری اجتماعی ...
رسول پناه، زهرا _ ضیابخش، ندا(393 1). بررسی عوامل موثر ...
صالحی رادی، شبنم(1393) راهکارهایی برای افزایش تعاملات اجتماعی در محیط ...
صیادی، سید احسان(1390). معماری پایدار.انتشارات لوتس تهران. ...
طباطبایی، فخرالسادات و امین زاده، رحیم(1392).بررسی مولفه های پایداری در ...
گرجی مهلبانی، یوسف(389 1).معماری پایدار و نقد آن در حوزه ...
Cuthill, M. (2010). Strengthening the 'Social" in sustainable development: developing ...
Dumreicher, H. and Kolb, B.(2007) Place as a social space. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارایه مدل بهینه معماری مدارس کشور ایران با رویکرد توسعه پایدار" توسط مهدی محمدی، دانشیار و عضو هیات علمی بخش مدیریت و برنامه ریزی آموزشی، دانشگاه شیراز؛ الناز نظری، دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی، دانشگاه شیراز؛ فایزه فریدونی، دانشجوی دکتری مدیریت آموزشی، دانشگاه شیراز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی رویکردهای نوین در برنامه ریزی و توسعه پایدار منطقه ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار، مدارس پایدار، معماری پایدار، مدل هستند. این مقاله در تاریخ 5 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 797 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که معماری پایدار یکی از گرایش ها و رویکردهای نوین معماری است که در سال های اخیر مورد توجه عده زیادی از طراحان و معماران معاصر جهان قرار گرفته است. این معماری که برخاسته از مفاهیم توسعه پایدار می باشد در پی سازگاری و هماهنگی با محیط زیست یکی از نیازهای اساسی بشر در جهان کنونی است. با گذشت زمان و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارایه مدل بهینه معماری مدارس کشور ایران با رویکرد توسعه پایدار با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.