با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
این تحقیق به منظور بررسی اثر مرزنجوش وحشی بر مدت ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در دمای یخچالی صورت پذیرفت. بدین منظور از اسانس مرزنجوش وحشی با غلظت های %2/0% ، 3/0 و %4/0 بر روی فیله ماهی قزل آلا استفاده شد. آزمایش هایمیکروبی (بارکلی باکتریایی، باکتریهای سرمادوست، باکتری های اسید لاکتیک) و شیمیایی (پراکسید، تیوباربیتوریک اسید و مجموعبازهای نیتروژنی فرار) در طی زمان ( صفر تا 9 روز) با استفاده از روش های اندازه گیری های تکرار شده انجام گردید. نتایج نشان داد که تیمارهای حاوی اسانس مرزنجوش وحشی به طور معنا داری تغییرات میکروبی وشیمیایی کمتری را در مقایسه با نمونه شاهدنشان می دادند(05 /0 < p (اما بویزه تیمارهای حاوی 3/0 و 4/0 اسانس در بسیاری از روزها اختلاف معناداری با یکدیگر نداشتند. در نتیجه اسانس مرزنجوش وحشی دارای خواص ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی است و افزودن آن به فیله ماهی قزل آلا موجب کاهش رشد میکروب ها و کاهش اکسایش اسیدهای چرب و افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا در دمای یخچالی می شود
Keywords:
ماهي قزل آلاي رنگين كمان، اسانس ،مرزنجوش وحشي،ماندگاري
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/574161/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:گلستان، لیلا و محمدزاده قادی، میترا و زارعان بنی اسدی، فاطمه،1395،اثر اسانس مرزنجوش وحشی بر ویژگی های میکروبی و شیمیایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در شرایط یخچال،اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/574161
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، گلستان، لیلا؛ میترا محمدزاده قادی و فاطمه زارعان بنی اسدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، گلستان؛ محمدزاده قادی و زارعان بنی اسدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش و اهمیت فرآیند انجماد در حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی
- تعیین مناسبترین روش خشک کردن برای بهبود کیفیت و افزایش زمان نگهداری زعفران پس از برداشت
- بررسی روش های مختلف انجماد در نگهداری مواد غذایی
- تاثیر عصاره گیاهان دارویی مرزنجوش و علف چای بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykis)
- ارزیابی مشخصات پروبیوتیک باکتری های اسید لاکتیک تازه جدا شده
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.