سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه انتقال عمودی آلاینده‌ها در مدل آزمایشگاهی و استفاده از آن برای تعیین ضریب انتشار پذیری در خاکهای ماسه ای همگن

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,455

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE08_759

Index date: 18 November 2008

مطالعه انتقال عمودی آلاینده‌ها در مدل آزمایشگاهی و استفاده از آن برای تعیین ضریب انتشار پذیری در خاکهای ماسه ای همگن abstract

مدیریت کیفی منابع آب زیرزمینی مستلزم شناخت منابع آلاینده آبخوانها، مدلها و معادلات حاکم برآنها م یباشد. از مدلهای مهم انتقال آلاینده های پایدار در محیط های متخلخل همگن اشباع مدلهای تحلیلی فرید کامبرنوس و مدل بریگهام می باشد. از اهداف این پژوهش بررسی و مقایس هی دو مدل فوق الذکر در تعیین ضریب انتشارپذیری خاکهای ماسه ای همگن و همچنین بررسی وابستگی انتشارپذیری به قطر متوسط ذرات خاک (D50) بود. برای انجام این پژوهش یک مدل فیزیکی استوانه ای از جنس PVC ساخته شد و محلول کلرید سدیم با غلظت 9 گرم در لیتر به عنوان آلاینده پایدار انتخاب گردید. مقدار متوسط ضریب انتشارپذیری برای خاکهای ماسه ای درشت 1/8 برابر خاکهای ماسه ای متوسط و 2/1 خاکهای ماسه ای ریز بدست آمد. نتایج حاصله نشان داد که افزایش قطر متوسط ذرات خاک مقدار ضریب انتشارپذیری افزایش می یابد. همچنین در فواصل انتقال طولانی مقادیر انتشارپذیری محاسبه شده بوسیله مدلهای فرید کامبرنوس و بریگهام کاملا یکسان می باشد.

مطالعه انتقال عمودی آلاینده‌ها در مدل آزمایشگاهی و استفاده از آن برای تعیین ضریب انتشار پذیری در خاکهای ماسه ای همگن Keywords:

مطالعه انتقال عمودی آلاینده‌ها در مدل آزمایشگاهی و استفاده از آن برای تعیین ضریب انتشار پذیری در خاکهای ماسه ای همگن authors

رضا علی پور

دانش آموخته کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیق

احسان دایر

دانش آموخته کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیق

حیدرعلی کشکولی

استاد دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز

عیسی معروف پور

استادیار گروه مهندسی علوم آب دانشگاه کردستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بای بوردی، م.، (1372)، فیزیک خاک، چاپ پنجم، انتشارات دانشگاه ...
خلقی، م.، (1382)، مدلهای ریاضی در آلودگی آبهای زیر زمینی، ...
Al-Tabbaa, A., Ayotamuno, j.m. and R.J. Martin.2000. One- dimensional Solute ...
Ayotamuno, J.M.1998. Contaminant transport and i mmob ilization in stratified ...
Freeze, R.A. and Cherry, J.A. 1979. Groundvater. Prentice- Hall, Englewood, ...
Fried, J.J. (1975). Groundwater pollution. Elsevier. New York. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه انتقال عمودی آلاینده‌ها در مدل آزمایشگاهی و استفاده از آن برای تعیین ضریب انتشار پذیری در خاکهای ماسه ای همگن" توسط رضا علی پور، دانش آموخته کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیق؛ احسان دایر، دانش آموخته کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیق؛ حیدرعلی کشکولی، استاد دانشکده مهندسی علوم آب دانشگاه شهید چمران اهواز؛ عیسی معروف پور، استادیار گروه مهندسی علوم آب دانشگاه کردستان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی هشتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آلاینده، فرید - کامبرنوس ، بریگهام، انتشار پذیری هستند. این مقاله در تاریخ 28 آبان 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1455 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدیریت کیفی منابع آب زیرزمینی مستلزم شناخت منابع آلاینده آبخوانها، مدلها و معادلات حاکم برآنها م یباشد. از مدلهای مهم انتقال آلاینده های پایدار در محیط های متخلخل همگن اشباع مدلهای تحلیلی فرید کامبرنوس و مدل بریگهام می باشد. از اهداف این پژوهش بررسی و مقایس هی دو مدل فوق الذکر در تعیین ضریب انتشارپذیری خاکهای ماسه ای همگن ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه انتقال عمودی آلاینده‌ها در مدل آزمایشگاهی و استفاده از آن برای تعیین ضریب انتشار پذیری در خاکهای ماسه ای همگن با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.