Year: 1396
COI: CICEAUD01_0546
Language: PersianView: 153
This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مطالعه زمین لرزه های گذشته نشان داده است که وجود نامتقارنی در پلان سازه یکی از دلایل اصلی گسیختگی سازه ها می باشد. وجود نامتقارنی در پلان سازه باعث می شود که سازه در هنگام وقوع زلزله علاوه بر تغییر مکان جانبی دچار تغییر مکان پیچشی نیز بشود. همبستگی پیچشی جانبی در پلان سازه باعث ایجاد تقاضای تغییر شکل های نابرابر در قاب های مقاوم لرزه ای سازه می شود. به همین دلیل در سال های اخیر مطالعات زیادی به منظور کاهش پاسخ ناشی از نامتقارنی در سازه صورت گرفته است. یکی از روش های ارایه شده استفاده از میراگر های ویسکوز الحاقی می باشد. میراگر های ویسکوز الحاقی نه تنها پاسخ لرزه ای کلی سازه را کاهش می دهند بلکه با توزیع متناسب این میراگر ها در پلان سازه میتوان اثرات ناشی از نامتقارنی سازه را کاهش داد. بدین منظور در این تحقیق تلاش شده است که با حل معادلات دینامیکی سازه یک طبقه در حوزه فرکانس و همچنین استفاده از مفهوم تعادل پیچشی، توزیع مناسبی از میراگر های ویسکوز به منظور کاهش همبستگی پیچشی-جانبی و در نتیجه بهبود رفتار لرزه ای سازه های نامتقارن بدست آید. نتایج نشان می دهد که توزیع مناسب میراگر ها نه تنها پاسخ لرزه ای سازه را کاهش می دهد بلکه باعث تغییر شکل تقریبا یکسان قاب های مقاوم لرزه ای سازه می شود. هم چنین مشاهده شده که توزیع مناسب میراگر ها در پلان سازه تحت تاثیر زمان تناوب سازه، اندازه ی خروج از مرکزیت سختی، نسبت فرکانس پیچشی به جانبی غیر همبسته و همچنین درصد میرایی الحاقی می باشد.
Keywords:
سازه نامتقارن، خروج از مركزيت سختي، ميراگر ويسكوز، ديدگاه تعادل پيچشي، حوزه فركانس
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/709241/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدیان، امیرشاه و منصوری، محمدرضا و حسینی، میرحمید،1396،بررسی کاهش پاسخ لرزه ای سازه های نامتقارن در پلان با استفاده از میراگرهای وسیکوز در حوزه ی فرکانس،کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر،تهران،،،https://civilica.com/doc/709241
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، محمدیان، امیرشاه؛ محمدرضا منصوری و میرحمید حسینی)
برای بار دوم به بعد: (1396، محمدیان؛ منصوری و حسینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدلسازی بادبند واگرا به هدف بررسی رفتار اتصال تیر پیوند به ستون
- حذف نویز سیگنال صوتی با استفاده از فیلتر کالمن
- مطالعه عددی رفتار خارج از صفحه میان قابهای آجری در قابهای بتن مسلح
- مقایسه نقش فیلتر کالمن و فیلتر FIR جهت حذف نویز سیگنال الکتروکاردیوگرام
- تجزیة زمان-فرکانس شتاب نگاشت زلزله با تبدیل موجکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.