سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل اثرات اکوتوریسم بر میزان تراکم پوشش گیاهی و شناسایی گونه های مرتعی (پارک- ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 757

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SILK01_008

Index date: 18 April 2018

تحلیل اثرات اکوتوریسم بر میزان تراکم پوشش گیاهی و شناسایی گونه های مرتعی (پارک- ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو) abstract

افزایش تقاضا جهت تفرج و گردشگری طبیعی، موجب افزایش ایجاد گذرگاه ها و مسیرهای تفرجی در پارک های ملی و نواحی بکر می گردد. بنابراین با توجه به نقش مهم پوشش گیاهی در قابلیت ها و پتانسیل های مورد انتظار از هر منطقه، این تحقیق به بررسی اثرات تفرج بر میزان تراکم پوشش گیاهی و شناسایی گونه های مرتعی موجود در پارک ملی و پناهگاهحیات وحش قمیشلو پرداخته است. بدین منظور، وضعیت تراکم پوشش گیاهی در دو زون تفرج گسترده و شاهد مورد مقایسه قرار گرفت. پیمایش صحرایی جهت برداشت قطعات نمونه در بهار سال 1395 انجام شد. در راستای مطالعه پوشش گیاهی 30 قطعه نمونه در هر زون (بطور مجموع 60 قطعه نمونه) با سطح 4 مترمربع پیاده شد؛ سپس با استفاده از شاخص های سطح پوشش گیاهی و بکارگیری روش میانگین وزنی، درصد تراکم پوشش گیاهی برای هر پلات به دست آمد و با استناد به تحقیقات صورت گرفته، نوع گونه های مرتعی نیز در هر پلات شناسایی شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد

تحلیل اثرات اکوتوریسم بر میزان تراکم پوشش گیاهی و شناسایی گونه های مرتعی (پارک- ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو) Keywords:

تحلیل اثرات اکوتوریسم بر میزان تراکم پوشش گیاهی و شناسایی گونه های مرتعی (پارک- ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو) authors

نازنین شیرانی سرمازه

دانشجوی کارشناسی ارشد رشتهی ارزیابی و آمایش سرزمین، گروه محیط زیست طبیعی وتنوع زیستی، دانشکده محیط زیست

علی جهانی

استادیار،گروه محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی، دانشکده محیط زیست

حمید گشتاسب میگونی

دانشیار، گروه محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی، دانشکده محیط زیست

وحید اعتماد

دانشیار، گروه جنگلداری، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران

مقاله فارسی "تحلیل اثرات اکوتوریسم بر میزان تراکم پوشش گیاهی و شناسایی گونه های مرتعی (پارک- ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو)" توسط نازنین شیرانی سرمازه، دانشجوی کارشناسی ارشد رشتهی ارزیابی و آمایش سرزمین، گروه محیط زیست طبیعی وتنوع زیستی، دانشکده محیط زیست؛ علی جهانی، استادیار،گروه محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی، دانشکده محیط زیست؛ حمید گشتاسب میگونی، دانشیار، گروه محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی، دانشکده محیط زیست؛ وحید اعتماد، دانشیار، گروه جنگلداری، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی نخستین همایش بین المللی سامانه اطلاعات جغرافیایی جاده ابریشم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اکوتوریسم، تراکم پوشش گیاهی، شناسایی، قمیشلو، اصفهان هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 757 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که افزایش تقاضا جهت تفرج و گردشگری طبیعی، موجب افزایش ایجاد گذرگاه ها و مسیرهای تفرجی در پارک های ملی و نواحی بکر می گردد. بنابراین با توجه به نقش مهم پوشش گیاهی در قابلیت ها و پتانسیل های مورد انتظار از هر منطقه، این تحقیق به بررسی اثرات تفرج بر میزان تراکم پوشش گیاهی و شناسایی گونه های مرتعی موجود ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل اثرات اکوتوریسم بر میزان تراکم پوشش گیاهی و شناسایی گونه های مرتعی (پارک- ملی و پناهگاه حیات وحش قمیشلو) با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.