سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بکارگیری مدل QFD در بهبود ابعاد کیفیت خدمات و افزایش سطح رضایت مندی مشتریان بانکی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,030

This Paper With 31 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IBSM01_017

Index date: 27 July 2009

بکارگیری مدل QFD در بهبود ابعاد کیفیت خدمات و افزایش سطح رضایت مندی مشتریان بانکی abstract

پیچیدگی عوامل محیطی حاکم بر سازمانهای امروزی مفهوم رقابت را بیش از پیش جدی نموده است. بطوریکه تداوم حمایت و پویایی سازمان ها به شناسایی عوامل محیطی و تحلیل SWOT به منظور برنامه ریزی استراتژیک بستگی پیدا کرده است. یکی از عوامل محیطی، مشتریان یک سازمان است و شنیدن ندای مشتری در سازمان بطوریکه پژواک حاصل از آن به گوش تمامی عناصر سازمان برسد، از یک طرف نقاط قوت و ضعف سازمان را برملا می سازد. از طرف دیگر زمینه را برای شناخت جایگاه فعلی سازمان و اتخاذ استراتژی مناسب به منظور ارتقاء سطح عملکرد آن فراهم می آورد. دریچه پیاده سازی مفهوم مدیریت کیفیت جامع، مشتری مداری است و اولین گام برای پیاده سازی مفهوم مشتری مداری توجه به خواسته ها و انتظارات مشتریان می باشد که ابزارهای مهندسی کیفیت مختلف در این رابطه وجود دارد. یکی از ابزارهای مهندسی کیفیت در راستای مفهوم مشتری مداری مدل QFD است که مرکز ثقل و محور اصلی این مدل براین اساس استوار می باشد که خواسته ها و نداهای مشتریان یک سازمان شناسایی گردیده و کل فرایند ارائه خدمات در راستای پاسخ گویی به نداهای شناسایی شده کالیبره گردد. بکارگیری QFD در سازمانهای تولیدی به دلیل منشاء تولیدی بودن مفاهیم و مولفه های مدل از یک طرف و از طرف دیگر به دلیل سهل بودن بکارگیری آن در سازمانهای تولیدی رواج بیشتری یافته است اما در سازمانهای خدماتی به دلیل پیچیدگی خاص و تمایز مفهوم کیفیت در چنین سازمانها نسبتا رواج کمتری پیدا کرده است در پژوهش جاری سعی بر ان شده است کاربرد مدل QFD که اساساً مبتنی بر نگرش فرایندی است در سازمانهای خدماتی مثل بانکه توسعه داده شود.

بکارگیری مدل QFD در بهبود ابعاد کیفیت خدمات و افزایش سطح رضایت مندی مشتریان بانکی authors

نادر خان زاده

کارشناس بانک صن

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آریانا، میربهادر قلی _، -ذهبیون، محمد ؛ 1369، "آمار و ...
ایران نژاد پاریزی، مهدی ؛ آرائی پور، محمد مهدی ؛1380 ...
الوانی، سید مهدی ؛ ریاحی، بهروز؛ 1382 _ « سنجش ...
بریان، هوران و همکاران (نگارش و برگردان محمد رضا عباسی، ...
جان فروند، رانلدوالپول (ترجمه علی عمیدی، محمد قئم وحیدی اصل) ...
جهانبخش، اسماعیل؛ 1382 « راهنمای ساده کاربرد آزمون SPSS ». ...
دانائی فرد، حسن ؛ الوانی _ سید مهدی ؛ آذر، ...
داور، ونوس ؛ صفائیان _ میترا ؛1381 _ « روشهای ...
دلاور، علی؛1382 _ « روش تحقیق در روان شناسی و ...
رضائی، کامران ؛ حسینی آشتیانی _ حمید رضا؛ هوشیار، محمد ...
رضایی، کامران ؛ سیدی، مجید _ « جایگاه فنون مهندسی ... [مقاله کنفرانسی]
ریاحی، بهروز ؛1381 _ « مدیریت کیفیت خدمات در بخش ...
شکری، مسعود ؛ 1382، « طراحی و استقرار QFD در ...
هیز، باب ی (ترجمه نسرین جزنی) ؛1381 _ « اندازه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بکارگیری مدل QFD در بهبود ابعاد کیفیت خدمات و افزایش سطح رضایت مندی مشتریان بانکی" توسط نادر خان زاده، کارشناس بانک صن نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات بانکی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 5 مرداد 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4030 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پیچیدگی عوامل محیطی حاکم بر سازمانهای امروزی مفهوم رقابت را بیش از پیش جدی نموده است. بطوریکه تداوم حمایت و پویایی سازمان ها به شناسایی عوامل محیطی و تحلیل SWOT به منظور برنامه ریزی استراتژیک بستگی پیدا کرده است. یکی از عوامل محیطی، مشتریان یک سازمان است و شنیدن ندای مشتری در سازمان بطوریکه پژواک حاصل از آن به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی بانکداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بکارگیری مدل QFD در بهبود ابعاد کیفیت خدمات و افزایش سطح رضایت مندی مشتریان بانکی با 31 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.