Year: 1397
COI: CANPM07_008
Language: PersianView: 153
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
هدف از انجام این مطالعه بررسی عملکرد فیلترهای نانولیفی حاوی نانوذرات اکسید منیزیم (MgO) برای حذف بیوآیروسل از جریان هوا است.دو نوع نانوالیاف پلی آکریلونیتریل (PAN) و PAN / MgO با روش الکتروریسی تولید شدند . خواص آنتی باکتریال نانوالیاف تولیدی شده از طریق روش انتشار دیسک بررسی شد. هوا حاوی باکتری استافیلوکوک اپیدرمیدیس به وسیله نبولایزر وارد دستگاه تست فیلتر شد. نمونه گیری از هوای حاوی میکروارگانیسم در داخل تونل تست، قبل و بعد از فیلتر توسط یک کاسکید ایمپکتور حاوی محیط کشت بلاد آگار انجام شد. فیلترهای نانولیفی PAN و PAN / MgO در دو حالت تحت تابش اشعه ماوراء بنفش نوع C ( UVC ( و بدون تابش مورد بررسی قرار گرفتند . متوسط قطر نانوالیاف PAN / MgO 56 / 65 ± 38 / 221 نانومتر و PAN 35 / 87 ± 35 / 320 نانومتر بود. درصد تخلخل لایه نانولیفی PAN / MgO و PAN به ترتیب 41 و 51 درصد محاسبه شد. مطابق نتایج تست انتشار دیسک، میانگین طول ناحیه بازدارندگی نانو الیاف PAN و PAN / MgO به ترتیب 0 و 8 / 2 میلی متر محاسبه شد . میانگین درصد کارایی فیلتراسیون در دو وضعیت تحت تابش UVC و بدون تابش در مورد فیلتر PAN / MgO بیشتر از فیلتر PAN بود ) 98 / 99 درصد در برابر 27 / 85 درصد در وضعیت تحت تابش(، با این حال نانو الیاف PAN / MgO دارای میانگین افت فشار بالاتری نسبت به PAN بودند ) 296 پاسکال در برابر 120 پاسکال(. برای هر دو نوع فیلتر، درصد کارایی فیلتراسیون در حذف بیوآیروسل در وضعیت تحت تابش ، بالاتر از حالت بدون تابش بود ) 27 / 85 درصد در برابر 15 / 52 درصد برای نانوالیاف PAN (. مطابق یافته های حاصل از این مطالعه، نانوالیاف PAN / MgO تحت تابش UVC می توانند برای کاربرد در سیستم های تهویه مطبوع به منظور پاک سازی هوای ورودی به داخل ساختمان ها )مانند اتاق های پاک، بیمارستان ها( و همچنین برای سیستم های تهویه صنعتی به منظور پاک سازی هوای خروجی از صنایع مورد استفاده قرار گیرد.
Keywords:
نانوالياف،فوتوكاتاليك، فيلترهوا، بيوآيروسل
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/853455/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فرهنگ دهقان، سمیه و گل بابایی، فریده و محمدی، حمزه،1397،کاربرد فیلترهای نانولیفی فوتوکاتالیک برای حذف بیوآیروسل از جریان هوا،هفتمین همایش ملی مدیریت آلودگی هوا و صدا،تهران،،،https://civilica.com/doc/853455
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، فرهنگ دهقان، سمیه؛ فریده گل بابایی و حمزه محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1397، فرهنگ دهقان؛ گل بابایی و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 3,937
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد تکنیک HEART در ارزیابی خطای انسانی
- بررسی اثرحفاظت مغناطیسی نخ برید دربافت های تاری - پودی
- بررسی تاثیر برخی از پارامتر های نخ و فرایند تولید بر مدول الاستیسیته برید های تیوبی
- بررسی رفتار کششی بریدهای هیبریدی با استفاده از برازش دو خطی
- تحلیل هندسی ماکزیمم ضریب پواسون منفی نخ آگزتیک مارپیچ تحت نیروی کششی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- بررسی روند تکنولوژی های گیربکس های اتوماتیک در جهان و انتخاب مناسب ترین گیربکس برای توسعه در ایران
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.